- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
o0tomy0o
tag
Gondolom nem lehet alulról vetíteni ilyen projikkal mert én pl nem látok beállítási lehetőséget a trapéz effekt kiköszöbölésére, szoftveresen esetleg, de a monitor menüjében nem... pedig akkor akár milyen messziről lehetne vetíteni...
-
o0tomy0o
tag
Én azért akarok diy projektort magamnak, mert egyre több HD film érhető el, mert sima dvd-t tudok nézni nagytv-n is, de HD nak csak így van értelme.
Azért egy 150 rugós projektor árából ami mégcsak nem is HD-s kilehet hozni egy jó diy projektort ami viszont HD-s, és maradékból 5 évig el tudod látni magad égővel. Én úgy számoltam hogy mindennel együtt max 90-e forintba kerül egy 17" monitorból készített proji a legelső hsz-ben lévő külföldi boltokból rendelve alkatrészeket. Ha nem így van kérem világosítsatok fel! (kb mennyi lehet ha az embernek csak egy 17" monitora van elfekvőben, más nincs, faforgács lapokon és csavarokon kívül.)
-
o0tomy0o
tag
Moam köszönöm, kimerítőek a válaszok és jók az ábrák, kezdem érteni!
-
o0tomy0o
tag
válasz
Gabrovszky #1751 üzenetére
Tehát a legjobb az lenne hogyha a fresnelbe csak azok a fénysugarak érnének amelyek pont a fényforrás központjából érkeznek, és az összes többit el kéne nyeletni? Akkor miért van a fényforrások mögött homorú tükör is? azok aztán láne szórják a fényt rendesen, vagy az oldallapról visszaverődöttek... Vagy ezek már nem annyira számottevőek?
-
o0tomy0o
tag
Sziasztok!
Had kérdezzem meg hogy mi baj lehet abból, ha 1 helyett 2 fémhalogénnel dolgozik az ember, ami egymás mellé van téve? ugye akkor dupla akkora fényerő, esetleg a fresnel így nem tudja megfelően párhuzamosítani a flnysugarakat (hisz mindkettő távolabb lenne a középponttól)? Túlmelegedés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest