- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moam
csendes tag
válasz
o0tomy0o #1745 üzenetére
1) egy db fémhalogén elég fényt fog adni. minek tennél be többet?
2) láttál már olyan lencsét aminek 2 fókuszpontja van? ... nem? na látod.... akkor hogy tudnál már egy lencsével 2 pontból párhuzamosítani???egyébként prizmával jól meg lehet oldani ha 2 fényforrást akarsz használni
-
kovi831
aktív tag
válasz
o0tomy0o #1745 üzenetére
panelre merőleges irányból egynek látszana... Nem?
Hát ezt nemtom megmondani, de sztem ha ez megoldható lenne akkor már biztos csinált volna már valaki ilyet!
De lehet,h fölösleges vele bajlódni, mert ez első lámpa mögött kilépő fénysugarak nagyrésze ellenne takarava!(sztem)
Van itt olyan aki sokkal jobban ért az optikához mint én...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest