Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Babar001

csendes tag

válasz miki002 #3190 üzenetére

Megint csak azt tudom mondani,hogy nyugi...Mikor megláttam a reakcióját,az jutott eszembe hogy direkt csinállja...
    Az én projektem még az FFC kábel és csatija beszerzésnél jár + még kell egy HQI izzó is...Persze folyamatosan tolják az agyam a gondolatok hogy milyen is legyen a ház,főleg a szendvics rész okozza a fejtörést mert ott a két lehajtandó panel.Elkapkodni nem akarok semmit.Viszont mivel hogy szekrény rendszer mellett döntöttem végül,ezért a nagy függőleges szerkezetben alul lévő fény és hő forrásnak csinálnék alul felül egy-egy szellőzőt és a kéményhatást kihasználva(ventikkel rásegítva),történne a hűtés...Remélem sikerül a megoldás...Akkor halkabb lenne,nem lenne annyi kiszökő fény,csak ez igen veszélyes mert egy picit is felszalad a hőmérséklet vége az LCD-nek ezért addigra megépül a kétmérőpontos hőmérőm is...

• arpii

tag

válasz miki002 #3190 üzenetére

Már kezdesz kicsit elszállni magadtól. Szerintem szállj le a földre, mert túlzásba viszed, meg már fél oldalakat OFF-olsz.
    Nem azért mondom, ha projektorépítési recepten ott van, hogy pl. 4. pont: ugorj a kútba, akkor te beleugrasz ugye?! Érdemes követni a korábbi beszámolókat, recepteket, de aztán meg csak csodálkozol, ha balogh addig kísérletezik, míg meg nem old egy problémát sokkal egyszerűbben, mint az eddig megoldható volt. Ő tudja mit akar, majd kikísérletezi, ahogy neki jó. Látod, hogy 100x megkérdezi, rá kell hagyni, addig úgysem nyugszik, amíg ki nem próbálja.

Új hozzászólás Aktív témák