- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
válasz
Babar001 #3194 üzenetére
nem foglalkoztat továbbá a dolog megérdemlik a sorsukat! téma lezárva! holnapra tényleg csinálok neked fotókat én hogyan oldottam meg a dolgot és persze ez nem szentírás.
inkább legyen picit hangosabb mint hogy túlmelegedjen valami is! teljes csendben az enyém is "hangosnak tűnhet ,de filmnézés közben nem halható! a lámparész és az lcd hűtését külön csináld szerintem az a bisztos ! a lámpásnál tökéletesen jó szerintem az írásvetítő gyári ventije halk is és rengeteg levegőt szállít ! én meghagytam a fokozatkapcsolóját is és így kettes fokozaton sem megy 30 fok fölé a benti hőmérséklet inkább alatta ! az lcd-nél kétoldalról van oldalanként két két számítógép tápból kiszedett 8 cm-es ventit tettem ! a hőfok itt is 30 fok alatti és két film megnézése után a kijelző jelentéktelenül langyos csupán ! HGMIS 250 w TUNGSRAM izzóm van kétvégén fejelt szofita fémhalogén 5200k gyönyörűek a színek ! arra meg hogy a fény ne szűrődjön át a ventiknél többféle megoldás létezik . az izzórésznél ha a gyári ventit használod ott ugye lemezeléssel meg van oldva gyárilag! az lcd-nél meg nézz körül az allinbox-on ötletért ! remélem segítettem és most én mondom neked nyugi van ! möglessz ,joúlessz vazze ! holnap érkeznek a képek minden jót neked !üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Le Mans Ultimate
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Witcher topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest