Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Babar001

csendes tag

válasz arpii #3191 üzenetére

Te is megírtad fentebb hogy kell a fehér szín,méghozzá ha jól tudom tudom akkor pont az-az alap és azt színezik.Azt meg elhiheted hogy ha negyed kettőkor én még visszakeresek a fórumban,akkor meglehetősen biztos vagyok a dologban és a segítőszándék vezérel.Az meg hogy Miki felhúzza magát,igazat adok neki,én is visszatudtam keresni és én is ideges lettem mikor Szbalogh válaszát láttam...Fekete lámpa sincs :N
    De ne vitázzunk,az nem visz előre...

• miki002

tag

válasz arpii #3191 üzenetére

biztosan így van én kérek elnézést ! vannak alapvető fizikai törvények amik a mi bolygónkon tehát a földön törvényszerűek ! ez a ragasszunk szilóval az lcd kijelzőre üveglapot és töltsük fel vízzel vagy olajjal messzire mutató tudományos gondolat biztosan! bár szerintem mellőz mindenféle tudatosságot vannak az okosak meg vannak az okoskodók! persze szükség van a reformokra és újításokra én sem mondok mást! de azokat nem ezek az átgondolatlan eleve hibás gondolatok jelentik! nem magyarázkodom tovább és tényleg kár,és sajnálom én is,hogy belefolytam ezen fórum züllesztésébe ! ígérem nem teszem többet arra reagálok és azzal foglalkozom ami e fórumhoz és múltjához igazán méltó! persze most sem tettem mást ezen eszmékért álltam ki ! és ezért nem kérek elnézést nem nem soha!!!!! :P :DD :)) (ha balogh kolléga ezen igen okos ötleteiből bármi újat felfedez, feltalál, továbbfejleszt akkor nyílvánosan letérdelek és benyalok neki meg neked is ígérem ! :)) ANYÁM!!!!! :W

Új hozzászólás Aktív témák