Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HalasKYO

aktív tag

válasz commanDOS #2642 üzenetére

Az hogy van e tükör vagy nincs az nem befojásolja számottevően a kép milyenségét.
    Ha külsőt alakmazol akk szinte semmit se kell állítani , ha belül van akkor pontossan be kell lőni a 90 fokot vagy ha más szöget szeretnél akkor azt .
    Én személy szerint a külsőt javaslom , mert baromie egyszerű, könnyen állítható módosítható és gyakorlatilag a projit tervezésileg nem válzotatja.
    Ezt úgy értsd hogy építesz egy rendes előre vetítőt azt fogod és egy rövid oldalára állítod vagy fekteted, és a lencséhez kb 45 fokban odaraksz egy ilyen tükröt. nem simát mert azzal szellemképed, de egy próbát az is megér.
    Így menet közben tudod állítani a kép magasságát nem a méretét hanem a magasságát egyhe hordó efektel de ez szerintem nem zavar +45fokban szép kép . és rövid a helyigény pl egy kanapé mögé berakod , + raksz állványokat a háttér sugárzóknak és máris ki van használva a hely.+ha van olyan holmid mint pl nekem egy gitár azt is be lehet szórni mögé.
    Nem akarlak meggyőzni hogy csak így lehet de a méret problémára legyeszerűbb és talán legjobb megoldás.
    eggytlen hátránya hogy a tükörre vigyázni kell de szerintem ugyse abba a szobába teszed ahol fociztok egy gumilabdával:D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés