- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
commanDOS #2642 üzenetére
Az hogy van e tükör vagy nincs az nem befojásolja számottevően a kép milyenségét.
Ha külsőt alakmazol akk szinte semmit se kell állítani , ha belül van akkor pontossan be kell lőni a 90 fokot vagy ha más szöget szeretnél akkor azt .
Én személy szerint a külsőt javaslom , mert baromie egyszerű, könnyen állítható módosítható és gyakorlatilag a projit tervezésileg nem válzotatja.
Ezt úgy értsd hogy építesz egy rendes előre vetítőt azt fogod és egy rövid oldalára állítod vagy fekteted, és a lencséhez kb 45 fokban odaraksz egy ilyen tükröt. nem simát mert azzal szellemképed, de egy próbát az is megér.
Így menet közben tudod állítani a kép magasságát nem a méretét hanem a magasságát egyhe hordó efektel de ez szerintem nem zavar +45fokban szép kép . és rövid a helyigény pl egy kanapé mögé berakod , + raksz állványokat a háttér sugárzóknak és máris ki van használva a hely.+ha van olyan holmid mint pl nekem egy gitár azt is be lehet szórni mögé.
Nem akarlak meggyőzni hogy csak így lehet de a méret problémára legyeszerűbb és talán legjobb megoldás.
eggytlen hátránya hogy a tükörre vigyázni kell de szerintem ugyse abba a szobába teszed ahol fociztok egy gumilabdával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Tudományos Pandémia Klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged