Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
válasz
kzjames
üzenetére
A proji buherálással próbálkoztam sikerrel.Igaz az lcd proji,ja és eléggé "brutál-kókány" megoldás
.Én csak úgy tudtam átcseszni a masinát,hogy rákötöttem egy vasaló fűtőbetétjét a lámpa helyére( kb olyasmi "ellenállása" van mint a lámpának,
gondolom én), bekapcsolt és hibátlanul működik vele .Hátrány: a keletkezett hővel nem tudsz mit kezdeni,akár egy kissebb fazék vizet fel tudsz vele melegiteni teának, vagy akárminek egy film alatt.Hűteni kell,mert elég brutál(mint egy vasaló).A másik gond az,hogy a fogyasztása akkora,mintha saját lámpával menne és ehez hozzájön annak a lámpának a fogyasztása,amit bele épitesz.Az alanyom , egy sony vpl- cs1(mellékesen:ha esetleg v.kinek lenne egy felesleges távja vagy tönkrement lámpája olcsón ehez a tipushoz,érdekelne és jelezze priviben) -
Achilles209
tag
válasz
kzjames
üzenetére
Én is bátorkodtam 3D-vel próbálkozni. Az én rendszerem rosszabb minőségű, de kisebb technika igényű, és működik
Letöltöttem az IZ3D drivert a netről (másnak jó az NVidia stereo driver is) Amivel Anaglyph (cián, vörös) képet lehet előállítani. 2 képet számol a videókari, és az egyik képből kiszűri a vöröset, a másikból maradék 2 színt, így mindkét szem más képet lát. A rendszer tökéletesen működik, igény szerint dobok fel képet a GTA SA-ról, az egyetlen baj vele, hogy rövidtávon kikészíti az ember szemét, és a színek sem az igaziak. Nameg ennél a teknolodzsinél az a legjobb, ha minnél világosabb a kép, ami egy házi projinál (általában) probléma.A polarizált dolgon én is gondolkodtam, de azt elvetettem, macera, viszont jó a hatás. A harmadik módszer a régi NVidiás 3D lcd szemüveg, ami egyszer az egyik szemet takarja, aztán a másikat. De mint kiderült, ez sajnos nem megy LCD-n, csak CRT-n
ezért ezt a lehetőséget is elvetettem. A másik a Vii. Ezt inkáb linkelem (mellesleg ez a legjobb):
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Én csak úgy tudtam átcseszni a masinát,hogy rákötöttem egy vasaló fűtőbetétjét a lámpa helyére( kb olyasmi "ellenállása" van mint a lámpának,
gondolom én), bekapcsolt és hibátlanul működik vele .Hátrány: a keletkezett hővel nem tudsz mit kezdeni,akár egy kissebb fazék vizet fel tudsz vele melegiteni teának, vagy akárminek egy film alatt.Hűteni kell,mert elég brutál(mint egy vasaló).A másik gond az,hogy a fogyasztása akkora,mintha saját lámpával menne és ehez hozzájön annak a lámpának a fogyasztása,amit bele épitesz.Az alanyom , egy sony vpl- cs1(mellékesen:ha esetleg v.kinek lenne egy felesleges távja vagy tönkrement lámpája olcsón ehez a tipushoz,érdekelne és jelezze priviben)
Letöltöttem az IZ3D drivert a netről (másnak jó az NVidia stereo driver is) Amivel Anaglyph (cián, vörös) képet lehet előállítani. 2 képet számol a videókari, és az egyik képből kiszűri a vöröset, a másikból maradék 2 színt, így mindkét szem más képet lát. A rendszer tökéletesen működik, igény szerint dobok fel képet a GTA SA-ról, az egyetlen baj vele, hogy rövidtávon kikészíti az ember szemét, és a színek sem az igaziak. Nameg ennél a teknolodzsinél az a legjobb, ha minnél világosabb a kép, ami egy házi projinál (általában) probléma.
ezért ezt a lehetőséget is elvetettem. A másik a Vii. Ezt inkáb linkelem (mellesleg ez a legjobb):