Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsizmaKo

tag

válasz kzjames #2369 üzenetére

A proji buherálással próbálkoztam sikerrel.Igaz az lcd proji,ja és eléggé "brutál-kókány" megoldás :DDD .Én csak úgy tudtam átcseszni a masinát,hogy rákötöttem egy vasaló fűtőbetétjét a lámpa helyére( kb olyasmi "ellenállása" van mint a lámpának, :U gondolom én), bekapcsolt és hibátlanul működik vele .Hátrány: a keletkezett hővel nem tudsz mit kezdeni,akár egy kissebb fazék vizet fel tudsz vele melegiteni teának, vagy akárminek egy film alatt.Hűteni kell,mert elég brutál(mint egy vasaló).A másik gond az,hogy a fogyasztása akkora,mintha saját lámpával menne és ehez hozzájön annak a lámpának a fogyasztása,amit bele épitesz.Az alanyom , egy sony vpl- cs1(mellékesen:ha esetleg v.kinek lenne egy felesleges távja vagy tönkrement lámpája olcsón ehez a tipushoz,érdekelne és jelezze priviben)

• Achilles209

tag

válasz kzjames #2369 üzenetére

Én is bátorkodtam 3D-vel próbálkozni. Az én rendszerem rosszabb minőségű, de kisebb technika igényű, és működik :) Letöltöttem az IZ3D drivert a netről (másnak jó az NVidia stereo driver is) Amivel Anaglyph (cián, vörös) képet lehet előállítani. 2 képet számol a videókari, és az egyik képből kiszűri a vöröset, a másikból maradék 2 színt, így mindkét szem más képet lát. A rendszer tökéletesen működik, igény szerint dobok fel képet a GTA SA-ról, az egyetlen baj vele, hogy rövidtávon kikészíti az ember szemét, és a színek sem az igaziak. Nameg ennél a teknolodzsinél az a legjobb, ha minnél világosabb a kép, ami egy házi projinál (általában) probléma.

A polarizált dolgon én is gondolkodtam, de azt elvetettem, macera, viszont jó a hatás. A harmadik módszer a régi NVidiás 3D lcd szemüveg, ami egyszer az egyik szemet takarja, aztán a másikat. De mint kiderült, ez sajnos nem megy LCD-n, csak CRT-n :( ezért ezt a lehetőséget is elvetettem. A másik a Vii. Ezt inkáb linkelem (mellesleg ez a legjobb):

[Kreatív srác]

Új hozzászólás Aktív témák