Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDJ-SR
újonc
Sziasztok,
Tudnátok nekem segíteni a lentikeben?
Van egy ilyen tévém:
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/le37b650-p35468129/#termek-leiras2009-ben vettük. Ezidáig semmi baja nem volt. Az elmúlt pár hétben csinál olyat, hogy magától kikapcsol, majd visszakapcsol. De olyat is produkál, hogy kikapcsolás után egyszer csak magától bekapcsol.
Gyári beállítások visszaállításával már próbálkoztam, illetve azzal is, hogy a távirányítóját kivittem a szobából, de ugyan úgy fennáll a probléma.
Nem tudjátok, mi lehet a baja? Nem szívesen költenék már rá tízezreket javításra, de ha pár ezer forintból orvosolható, akkor az még beleférne. Apósom régen szerelt TV-ket, de azok még nem okos tv-k voltak, viszont ha tudná mondjuk, hogy mi ennek a hibája, szerintem ő is ki tudná cserélni a hibás alkatrészt.
Előre is köszönöm visszajelzéseteket!
Üdv,
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Android szakmai topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest