- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDJ-SR
újonc
Sziasztok,
Tudnátok nekem segíteni a lentikeben?
Van egy ilyen tévém:
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/le37b650-p35468129/#termek-leiras2009-ben vettük. Ezidáig semmi baja nem volt. Az elmúlt pár hétben csinál olyat, hogy magától kikapcsol, majd visszakapcsol. De olyat is produkál, hogy kikapcsolás után egyszer csak magától bekapcsol.
Gyári beállítások visszaállításával már próbálkoztam, illetve azzal is, hogy a távirányítóját kivittem a szobából, de ugyan úgy fennáll a probléma.
Nem tudjátok, mi lehet a baja? Nem szívesen költenék már rá tízezreket javításra, de ha pár ezer forintból orvosolható, akkor az még beleférne. Apósom régen szerelt TV-ket, de azok még nem okos tv-k voltak, viszont ha tudná mondjuk, hogy mi ennek a hibája, szerintem ő is ki tudná cserélni a hibás alkatrészt.
Előre is köszönöm visszajelzéseteket!
Üdv,
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest