Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Van egy kb. 4 éves Samsung 40"-es LCD TV, 2 éves korában járt szervízben mert villogott a képe. Cseréltek vmi panelt benne azóta jó volt.
Mostanában is csinálta úgy mikor még hideg volt akkor villogott a fényerő, majd kb 5 perc múlva elmúlt, de mivel már lejárt a 3 év (2+1) gari, úgy voltam vele, amíg megy addig megy, aztán kiderül érdemes-e javítani.Ma kikapcsoltam, majd be... kb 10-15 mp után kép elmegy, hang van, távirányítóra reagál, tehát hangerőt és csatornát tudok állítani.
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj és kb. mennyire számítsak ha beviszem a szakszervízbe?
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
nimfas
addikt
válasz Attila8006 #4099 üzenetére
Szerintem nem véletlenül vitte a gyerekeket.... De ne legyen igazam.
Én egy Samsung 40" lcd-vel szívok hasonló dologgal.
2 éves korában volt szakszervezet, utána Bp-en javították 2x, most itt Siófokon van 2x szervizben.Hibajelenség: fényerő pulzál, mintha 60-100% közt ugrálna.... Mikor szervizbe vittem akkor már rádió üzemmódba ment át. Kép kikapcsol. csak hang. Kikapcsolás után jó, majd 30 mp újra rádió.
Kíváncsi leszek mi lesz a vége....
Helyi öreg szaki szerint az összes új tv egy nagy rakás sz*r 😂
Mondjuk az tény, hogy lépni nem lehetett az LCD és plazma tévéktől a műhelyben....[ Szerkesztve ]
-
-
nimfas
addikt
Azért itt Siófokon megnézném azt a szakit aki azért elkér 5eFt-ot, hogy csak odamegy (max 10-15km) és még nem csinált semmi, majd keresi a hibát tegyük fel 1 órán át.. újabb 8eFt...
Szívesen cserélnék vele, elég lenne 2-3 helyre kiugrani és megvan a napi 13*3=39eFt 22 nappal számolva 858eFt....
Számlát gyanítom nem kaptál róla....
Ilyen szempontból sokkal tisztességesebb Axl32-ék hozzáállása, hogy vidd oda, bevizsgálják és ha gazdaságosan javítható és rájuk bízod akkor nekik belefér ez a vizsgálat, ha nem meg nem akkor legalább tudod mi a baja és 3eFt.
Ma pl. voltunk egy helyen villany bojlert javítani. Előtte javítottuk, vízkőtelenítettük, de mivel a víz még nem volt visszakötve (mert ment a varia) így nem tudtuk lepróbálni. Ma délben jött a telefon, hogy itt a vizes és hogy folyik a víz... 30 perc múlva ott voltunk és kiderült, hogy az alaplap gyárilag szar, nem fekszik fel a peremre a tömítés. Elmenni a boltba, alaplap csere, tömítés csere... elment vele kb 90 perc. De nem kértünk semmit érte, mert belefér. De vissza fognak hívni, mert van másik bojler is...
Igaz nem keresek 858eFt-ot havonta.... -
nimfas
addikt
Samsung 40" 530-as tv-men újra aktiválódott a rádió üzemmód.... fényerő ugrál 60-100% közt majd letilt a kép és csak hang van.... eddig kb 5x volt szerelőnél, de mindig visszajön a hiba.
Úgy nézem nem úszom meg AXL kollégát mint utolsó lehetőség... csak az a Km ne lenne. Aztán ha jó lesz lehet eladom a fenébe
-
nimfas
addikt
válasz #34380800 #4382 üzenetére
Na.... Volt kint a szerelő bácsi a héten és most produkálta a rádió effektet a tv, hang volt kép villogott, majd letiltott.... Samsung 40" 530
Kért egy elemlámpát, nem értettem.... Aztán megértettem.
Képet nem láttam, de ahogy világította úgy nagyon halványan de lehetett látni a képet.
Azt mondta hogy javítható mert nem a tcon ment tönkre vagy mi, hanem ők a diffúzorra gyanakszik.
Még akkor már kicserél pár alkatrészt ami úgyis hulladék a Samsung Tvben, na ez rohadtul megnyugtató volt....
Hát remélem pont kerül a rejtélyre. -
nimfas
addikt
axlrose32-nak hála talán végéhez ért a több mint 1 éves tortúrám a Samsung lcd tv-vel.
Eddig semmi jele a korábbi hibának, köszönöm.
Ha Siófokon jársz ugorj be egy sörre (majd veszek, mert én nem sörözöm... ) -
nimfas
addikt
AXL szaki szabin... hét második felétől lehet hogy rendel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.