- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PHenis #12691 üzenetére
A T-Con bemenő és kimenő vezetékei nem tudnak "vonalszintű" meghajtást, hiszen ott még nincs is olyan sok vezeték, amivel ez egyenként megoldható lenne.
Az LCD széleire ragasztott COF (Chip On Film) már több sávra bont, de még az LCD-n belül is vannak integrált chipek, ami további pixelsor, illetve oszlopokra bontja a meghajtást.
Lehet COF-sérülés, esetleg belső sérülés is, ezt már nem tudom, nem jártam még így. Tapadókorongos kiemelővel szoktam mozgatni az LCD-t, a fülektől is "félek" gyakorlatilag még érinteni is, nehogy megsérüljön, úgyhogy maximális óvatossággal kezelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest