Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MADKING
tag
válasz Kispotter #11200 üzenetére
A videonak az elejen mar megmondtad a frankot
Azon az oldalon a hova ujjal mutattal, azon a reszen serult a kijelzo, azert van 2mm horizontalis csik. Az ikonoknak felher arnyak azt mutatja hogy problema a testel van, eleg ha megpattan kijelzonek egy kis sarka es mar van repedes, a mi szakitja az aramot.
Tehat jobb oldala(a normalis poziciohoz nezve) also vagy a felso sarka utest ert. Kavan biztos fogsz latni nymoat.
Abbol adodoan azert is nincs menu, a mit annyira akartatok latni. -
apszi
őstag
Sziasztok!
Adott egy LG50PA6500-as plazma tv, amin hang van, kép nincs, mint amikor ki van kapcsolva (se osd, se semmi). Annyit tudni kell, hogy bekapcsolt állapotában, tologatás közben meg lett ütve a jobb felső sarka, de csak nagyon picit, sérülés nincs (nem tudni, hogy a kép akkor szűnt-e meg létezni). Esetleg okozhatta-e ez a hibát? Illetve lehet-e vele valamit kezdeni, és megéri-e egyáltalán?
Előre is köszönöm! -
Eunos800
tag
Szia...
Ha a kijelző megsérült volna...akkor a következő bekapcsolás után sercegő hang hallatszott volna...(általában látható szokott lenni a sérülés törés)
Ebben az esetben nem gazdaságos a javítása...persze lehet a Kollégák közt olyan akinek van működő kijelzője...
Egyéb esetben az IGBT kör szokott elszállni ami javítható...esetleg a tápja is.[ Szerkesztve ]
Délpest 06703107277
-
apszi
őstag
Eunos800 és axlrose32 nagyon köszönöm a válaszotokat, vázolom az illetőnek a helyzetet.
-
Gabry77
friss újonc
Sziasztok. Vettem egy JVC LT50VU6905 tv-t majdnem minden tökéletes rajta egy apróságot kivéve bármilyen filmnél a gyors,pörgős részeknél olyan mintha elmosódna és egy kicsit fel lenne gyorsítva. Talán valami beállítási probléma lehet? A választ előre is köszönöm.
-
AG Sheppard
csendes tag
Üdvözletem!
Egy 4 éves Samsung UE48H6400 tegnap megadta magát.
Egyik pillanatról a másikra elment a kép.
Először azt hittem, magától kikapcsolt, de nem tudtam újra bekapcsolni.
Áramtalanítás után bekapcsolható, de totál fekete a képernyő. (Nem úgy fekete, mint amikor fekete képet látok bekapcsolt állapotban, hanem úgy, mint amikor ki van kacsolva készülék.)
Kikapcsolni már nem lehet, csak ismételt áramtalanítással.
Mediaboxot bekapcsolva hang van.
Kuka, vagy esetleg a tünet alapján javítható?
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy samsung ue40j5100aw eszköz, feszültség alá helyezve standby led megy,bekapcsoló gombra reagál,viszont csak a háttérvilágítás indul el,nincs kép!
Merre kell keresni a hibát? main board? vagy a t-con lenne a hibás?
-
Davcy
tag
Sziasztok, egy LG43LH510V-ZE tévénknek fura lett a képe. A bal felső sarkában - egy kis foltban - tökéletes a kép, de a többi részen, mintha hiányozna a zöld szín. Ha ebből valaki tudja, hogy mi lehet a baja, akkor nmegköszönném, ha ájánlana szervízt, illetve, hogy érdemes-e vele valamit kezdeni.
Előre is köszi!
Davcy
-
AG Sheppard
csendes tag
válasz AG Sheppard #11210 üzenetére
További kutakodás után kiderítettem a zseblámpás teszt során, hogy van kép is, csak világítás nincs.
Nem tudom az alkatrészek magyar nevét, de elvileg egy LED drivert kellene kicserélni? -
Butters_
friss újonc
Sziasztok. Van egy Samsung LCD televízióm, elég régi konstrukció. (LE32A431T2XXC)
Kb 13 évig nem volt vele gond.
Pár napja magától bekapcsol, lépteti a csatornákat, (felfelé, vagy lefelé, változó) illetve növekszik, vagy csökken a hangerő, mintha folyamatosan nyomná valaki valamelyik kapcsológombot a készüléken. A távkapcsoló hibája nem lehet, kivettem az elemeket. A tévé oldalán mikrokapcsolók vannak, próbáltam kontaktspray-vel kezelni, de nem szereltem szét. Egy ideig megy, nincs vele gond, de aztán kezdődik újból. Éjszaka bekapcsol, csatornaváltogatás, vagy hangerő változás. Filmnézés közben is gyakran csinálja.Mintha szellem nyomkodná a gombokat. Mi lehet a gond? 4 kapcsológomb nem romolhat el egyszerre. -
oil120
senior tag
válasz AG Sheppard #11213 üzenetére
Nem a drivert, hanem magukat a háttér ledeket kell cserélni.
-
junior11
veterán
Sziasztok, a szüleim 11 éves Samsung 32B450 tévéjének a távirányító használata során, ha hangot adok rá, egyre többször megesik, hogy a tévé kikapcsol, aztán van, hogy már nem lehet néha bekapcsolni sem vele. Elemet cseréltem, egy ideig jó volt, ma megint kezdte. Most a távirányító lesz rossz vagy a tévében lehet vmi gubanc? 🤔
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
oil120
senior tag
válasz AG Sheppard #11217 üzenetére
Nem ment mind tönkre, csak letilt.
És mivel sorba van kötve egy-egy csík, így ha egy megszakad az a csík már nem megy.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Haverom másfél éves samsung 55Q6FN tv-je egyik napról a másikra benyomta az unalmast, és bekapcsolás helyett csak hibakódot villog (1 hosszú 2 rövid). Mi lehet a baja? UK-ban vásárolt, és ott csak 1 év volt a gari...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MADKING #11225 üzenetére
Hm. Csak akkor a kérdés... mégis mi a faszomnak van ez a topik? Kérdést nem lehet feltenni, mert "mennyanyádba guglizdki", szerelési tanácsot sem lehet adni, mert akkor "mennyanyádbanekontárkodjá' ", szóval erről ennyit... zárjukbeapicsába.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
MADKING
tag
-
Akos_21
csendes tag
Sziasztok! Adott egy LG60UH8507 aminek elszállt a háttérvilágítása.
Az a kérdésem, hogy honnan lehetne szerezni hozzá led stripeket? Egyelőre sehol nem találtam hozzá.
Köszönöm a segítséget!A lusta ember nem sokra viszi az életben, de legalább kialussza magát.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok! 5 éves Samsung készülékemen megjelent egy "halvány lila" folt. Fehér képernyőn szembetűnő, de türkiz esetén is kivehető. Haldoklik a jószág? Fog ez tovább terjedni? Javíttassam, ütögessem vagy kukázzam?
[kép] -
axlrose32
őstag
válasz Lackooo84 #11229 üzenetére
Akkor egyértelmű, hogy alaplaphiba.
De ha akarsz még egy okosabbat, akkor szétszeded lehúzod a tápcsatit az alaplapról, ha stabilan megy a háttér, akkor 99%, mármint a mainboard csere.(Csúnya volt a tegnapelőtti, a "társadalmi munka" mellett mindannyian dolgozunk is)
[ Szerkesztve ]
06703896891
-
Héliosz
tag
Sziasztok!
Horizon 32HL7330H
Az alábbi smart tv màr legalább egy hete nem akar fellépni a wifire. Mi lehet a gond?
Köszi!
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
zsiz
őstag
Sziasztok. A következő jelenség mitől lehet? Megjelent a képernyő szélén 3 kékes folt, minden bemeneten ott van. Kettő alul, egy jobboldalt. TV nézés közben egyáltalán nem, vagy alig zavaró, de homogén háttérnél már eléggé. [kép] [kép] A TV egy UE40H6400. Remélen nem döglödik, nem szívesen cserélném le
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz Lackooo84 #11237 üzenetére
Oké, ez nekem sokat nem mond Fogjam és vágjam ki az ablakon vagy kispénzből javítható? Alkatrész kapható? Drága? Könnyű javítani? Esetleg magam is meg tudom csinálni, vagy szaki kell? Ha így hagyom idővel roszabb lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
zsiz
őstag
válasz Lackooo84 #11239 üzenetére
Köszönöm Egy kb. árat tudsz, vagy bárki tudna mondani az alkarészre meg a javításra? Nyilván nem kell forintra pontosan. Csak tudjam, hogy ha elviszem szerelőhöz, ne akarjon nagyon átvágni Legutóbb egy tápegység cseréért fizettem 15 ezret egy olyan tv-nél, ami még javítás után sem ér 15 ezret..
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz MADKING #11241 üzenetére
Nem teljes a történet, anyám ragaszkodott a régi tv-hez. Nem tudtam rábeszélni újra. Elvittük szerelőhöz nézzék meg mi lett a tv-vel és ha megvan mi a baja és kb mennyibe kerülne telefonáljanak. Telefonáltak is, hogy kész van, ennyi lesz, mehetek érte. Ha előre szólnak, biztos nem csináltatok meg annyiért egy 26"-os HD Ready tv-t, amit 8 éve vettem már eleve használtan
-
MADKING
tag
Ez a "szerviz" problemaja hogy javitas elott nem ertesitett.
[innen kezdodik az ara alkatresznek]
es utana jonn a kijelzo kiszedese a mi nem sokan vallalnak 3mm uveg miatt. Ugyhogy eloszor kell egy szakember, megfelelo eszkozokkel. Es azt meg kell fizetni, na meg a tudasat. -
axlrose32
őstag
Akkor a tisztánlátás végett.
UE40H6400
3D smart, az F után a legjobb szériája a samsungnak.
Lehet vitatkozni, de az utána következők a tesco gazdaságos kategória.
A tévéd elment 5 évet, most bele kellene dobni egy új hátteret, ami nem tizenöt, hanem kb 30eFt kedvezménnyel. Nem kötelező megvenni, mint ahogy a 12 éves tévénél sem tartott a fejedhez a kolléga pisztolyt, hogy muszáj kicseréltetni. "Nagyon" átvert, mert kb. lehetett a mutatványon 4000 Ft haszna.Szörnyű.
Anyukádnak viszont van egy tévéje, ami még 12 évig fog működni.
Mutass egy mai modellt, ami ennyit fog hiba nélkül menni, vagy mutass egy olyat ami csak annyit, mint a H-s tévéd.
Szerintem szaladj és vegyél egy T szériás darabot 90-ért és két év múlva az is mehet a kukába.Mert sajnálod a pénzt alkatrészre, de ami még borzasztóbb, sajnálod azt a pár ezer forintot a szaktudásra, hogy valaki kicserélje Neked.06703896891
-
MADKING
tag
válasz axlrose32 #11244 üzenetére
Kb ennyi:
Az elromlott kocsit senki nem tudja megjavítani, hiába viszi gazdája szervizből szervizbe. Végül egy szerelő vállalkozik, hogy majd ő…
Fölnyitja a motorház tetejét, kettőt rácsap a kalapáccsal a motor, és csodák csodája, a kocsi úgy megy, mint új korában.
- Köszönöm, mivel tartozom?
- 2000 Ft, uram.
- Mit? Ezért a két ütésért?
- A két ütés csak 10 forint, a többit azért kapom, mert tudom, hová kell ütni. -
esicyhun
tag
Tárgytalan, találtam, rosszak voltak a kereső szavaim.
Sziasztok!
LG 43 UF640V szépen kékülget. Tudnátok segíteni háttérvilágítás rendelésében Kínából? Aliexpress-t nézegetem, de konkrétan ehhez a típushoz nem látok.
Kicserélni ki fogom tudni.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.