Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MADKING

tag

válasz axlrose32 #11244 üzenetére

Kb ennyi:
    Az elromlott kocsit senki nem tudja megjavítani, hiába viszi gazdája szervizből szervizbe. Végül egy szerelő vállalkozik, hogy majd ő…
    Fölnyitja a motorház tetejét, kettőt rácsap a kalapáccsal a motor, és csodák csodája, a kocsi úgy megy, mint új korában.
    - Köszönöm, mivel tartozom?
    - 2000 Ft, uram.
    - Mit? Ezért a két ütésért?
    - A két ütés csak 10 forint, a többit azért kapom, mert tudom, hová kell ütni.

• zsiz

őstag

válasz axlrose32 #11244 üzenetére

Na várj.
    Mondtam, hogy nem cserélném le, ha nem muszáj, mert tényleg jó tv. A másik tv-nél mit tudtam volna csinálni? Meg volt beszélve, hogy hívnak, erre kérdés nélkül megcsinálták. Pont tőled vettem azt a tv-t 8 évvel ezelőtt, ami már akkor sem új volt. Amellett, hogy kicsi, régi és csak HD Ready, még sötét foltok is vannak a kijelzőjén és mellé a tönkrement tápegységgel nyugodtan rá lehetett volna mondani a gazdasági totálkárt. Amúgy is kiszolgálta már az idejét.
    Pisztolyt éppen nem tartottak a fejemhez, de mit csinálhattam volna? Nem fizetem ki? Otthagyom náluk a tv-t? Épp ez az, hogy nem lett volna muszáj megcsináltatni. Ha felhívnak (úgy ahogy az meg is volt beszélve), hogy figyu, ennyi lenne, akkor mondom nekik, hogy inkább hanyagoljuk, kifizetem az átvizsgálást és kész. De így mégis muszáj volt. Nem a 4000 forint haszna zavar, hanem az, hogy inkább még hozzáraktam volna és vettem volna másikat. Nagyobbat, újabbat, garanciásat, jobb felbontásút. Nyilván nem Samsungot, de az nem is számít ebben az esetben. Így viszont rá kellett költenem 15 ezret egy olyan tv-re ami jó állapotban (ez nem olyan) ér mondjuk 20 ezret. És azt is erősen kétlem, hogy van még 12 éve hátra annak a tv-nek. Nem tudom, honnan szeded, hogy sajnálom a pénzt az alkatrészre meg a szaktudásra. Ebben az esetben igen, sajnáltam, mert nem volt ésszerű megcsináltatni, mikor 60 körül már 100 centis fullHD-t lehet kapni újonnan 2 év garival.

De nagyon eltértünk a tárgytól, mert nem is amiatt írtam, a lényeg a H6400-as. Ha lecserélném, akkor rosszabbra/kisebbre nem váltanék. Nem néztem körül, de biztos nem úsznám meg olcsón, tehát marad a javítás, mert ennél megér(het)i. Tehát 30 ezer körül számoljak? Milyen kedvezményre gondolsz?

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés