Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robesz87
tag
Sötétben nekem is leromlik a látásom, mivel a pupillám nagyon kitágul. Alpahagan szemcseppet szoktam ilyenkor használni, amit Sasszemék ajánlottak. Ez nem engedi, hogy a pupillád nagyon kitáguljon. Amikor vezetni kell este, moziba megyünk vagy csak már nagyon elegem van a fényproblémákból, akkor szoktam használni. 8-10 órát legalább szokott hatni. Ha neked is a pupillatágasság a probléma, akkor ajánlom kipróbálásra.
-
annulus
aktív tag
nekem tegnap volt 9 éves a prk, részemről a rendszeres szemszárazság csak az első időszakban (1-2 év? nem emlékszem) volt, az utóbbi években már csak évi 1-2 alkalommal csepegtetek.
a fények összefolyása talán még ennél is rövidebb ideig tartottegyébként -4 környékéről indultam (majd 24 évesen műtöttek), az első pár hónap után 100% fölött is voltak a szemeim, de nem tartott sokáig sajnos, manapság -1.25 -0.75 (az "vicces", hogy eredetileg a jobb szemem volt a gyengébb, ma a bal)
lehet, hogy elsiettem és amúgy is romlott volna még, lehet, hogy a szervezetem túlbuzgósága (javítósejtek)..de mindegy is, ez van.egy biztos, a hétköznapokban ég és föld még mindig a kiindulási állapothoz képest, elvagyok szemüveg nélkül, de szürkületben/este vezetésnél már nem tartom biztonságosnak szemüveg nélkül.
ha lehet, újra nekifutok, de nem prk-val (csupán kényelmi szempontok miatt)ami viszont a mai napig megmaradt: a fáradtság nagyban befolyásolja a látásomat. kialvatlanság, másnaposság, stb. alkalmával rosszabb, vagy legalábbis annak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest