- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
4 éve kötött édesanyám a 3 lakástakarék szerződést, melyek közül az egyiken én vagyok a kedvezményezett, a másikon édesapám, harmadikon pedig nincs megjelölve (tehát lényegében édesanyám).
Néhány napja elkezdődött a kiutalási időszak, és most szeretnénk mind a 3 szerződés megtakarítását (funda hitel nélkül) felhasználni az én lakáscélom megvalósítására (használt lakás vásárlása).Ehhez feltételezem értelemszerűen ki kell tölteni a kiutalási értesítőkben kapott nyilatkozatokat, továbbá 2 darab "Nyilatkozat a lakás-előtakarékossági szerződés közeli hozzátartozó javára történő lakáscélú felhasználásról" dokumentumot arra a két szerződésre, amin nem én vagyok a kedvezményezett.
Mindössze csak azon akadtam fent, hogy a levelekben kapott 3 db "Nyilatkozat az x számú lakás-előtakarékossági szerződés felhasználásáról" dokumentum végén szerepel az alábbi kitétel:
"a lakás-előtakarékossági szerződéshez kapcsolódóan benyújtott lakáscél igazolásául szolgáló másolati okiratok az eredeti példányokkal mindenben megegyeznek, és nyilatkozom, hogy azokat más lakás-előtakarékossági szerződéshez lakáscélú támogatás igazolásául nem használtam fel."Ez most engem, mint laikust eléggé megkavart, mert ha szó szerint értelmezem, akkor ha a három közül az egyik szerződés lakáscél igazolására felhasználom az adásvételi szerződést és a tulajdonlapot, akkor azt már a másik két szerződés igazolására nem használhatom fel.
Van egy olyan sejtésem, hogy csak félreérthetően lett megfogalmazva, hiszen ezer helyen le van írva, hogy közeli hozzátartozó esetén felhasználható egyazon közös lakáscél megvalósítására több szerződés kerete, de akkor mégis mit értenek "MÁS lakás-előtakarékossági szerződés" alatt?
Előre is köszönöm az esetleges választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest