Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Megkérdeztem, pár órán belül válaszoltak, bár sok köszönet nem volt benne. Terjedelmét tekintve egy A4-es oldalnyi levelet küldtek sablon hárító panelekkel meg felhasználási lehetőségekkel. A levél közepén összesen egyetlen egy mondatnak volt köze a feltett kérdéshez:
"Lehetősége van a számlán tartani az összeget,amíg nem használja fel, de a havi számlavezetési díjat továbbra is fizetnie kell."
Az ÁSZF alapján nem érzem ezt indokoltnak, de azt hiszem, elengedem, nekem is könnyebb úgy követni a kamatozást, hogy a már benn lévő pénzt nem csökkentik a számlavezetéssel, hanem továbbra is havonta befizetem azt a 150 forintot. Azt nem cáfolták, hogy valóban jár a betéti kamat a kivételig, úgyhogy remélhetőleg jól értem az ÁSZF-et és jár. Legkésőbb egy év múlva esedékes egyenlegértesítőben kiderül, de nem bántam volna, ha ez most tisztázódik. Csak megint az van, hogy leírni nem merik, fiókban meg hiába kérdezem meg, arra később nem hivatkozhatok, ha ott esetleg félretájékoztatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest