- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomazin #28429 üzenetére
Aggloban is ilyen árak vannak, de a 22-ben is.
#28428A Zéé
Persze, értem, én is vágyom a dupla garázsra, de most konkrétan egy ilyen dilemmában vagyunk telkekkel kapcsolatban, ezért dobtam be a kérdést. És tényleg tízmilliókról van szó. Illetve a másik opció, hogy szuterén garázs. Na de ez is piszok drága móka a mélyépítés/földmunka miatt. -
Csabroncka
addikt
válasz
tomazin #28423 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, mai árakon !jó lokációban! minden egyes kiba..sz négyzetméter aranyárban van. Ezek után puszta matek alapján el tudja dönteni az ember, hogy tényleg az autót akarja tárolni benne, vagy építeni neki.
Mára már a vakarós és hólapátolós napok száma is elenyésző, ami miatt a csillaggarázs és a "jóvanazúgy" megfelel a legtöbb embernek. -
HoTDoG
tag
válasz
tomazin #28389 üzenetére
Ez milyen település? Falu, város, megyeszékhely, agglomeráció, főváros? Önmagában az, hogy kertes házat kell eladni és nem egy Budapest vagy megyeszékhely határán belüli tégla vagy panel lakást, a 6 hónap azért nem egy életbiztosítás.
A többi jó szerződéssel (feltételekkel) rendben van. Én is vettem úgy lakást, hogy én fizettem ki a széljegyen lévő NAV-os, rendőrségi, parkolásos, közmű, közös költség és egyéb tartozáskat. Ha el akarják adni és kell nekik a pénz, úgyis belemennek a feltételekbe.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
tomazin #28387 üzenetére
Kulonosebb tapasztalat nelkul, ami eszembe jut, h jol hangzik, h 24 juniusig tuti eladjatok a sajatotokat, de ez egyaltalan nem fix
igy azert kitalalnek vmi B opciot is, ha ez nem jonne ossze.
Nyilvan az araktol is fugg, de szuleim hirdettek 2023-ban (nehany [3 max 6] honapig) a hazukat, edesapam szerint piaci aron, ám a loteri kutyat sem erdekelte, konkretan. Szoval azert ezzel csak ovatosan. -
Csabroncka
addikt
válasz
tomazin #28166 üzenetére
Srácok lassan, lassan! Nézd meg a felvevők körét (korban, élethelyzetben), nagyrészt pályakezdők, tehát 30 alatt igenis sokan ki fognak esni a fizuk miatt. 30-40 között már jóval többen benne vannak.
Ráadásul sokan nem számolnak azzal, hogy asszony keresete részben csökken vagy stagnál. A gyerekekkel párhuzamosan a költségek nőnek. A megszületett gyermekek támogatása (ebbe sok minden benne lenne, akár az oktatás minősége is), a távolba vész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest