Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
-
veterán
válasz tomazin #28429 üzenetére
Aggloban is ilyen árak vannak, de a 22-ben is.
#28428A Zéé
Persze, értem, én is vágyom a dupla garázsra, de most konkrétan egy ilyen dilemmában vagyunk telkekkel kapcsolatban, ezért dobtam be a kérdést. És tényleg tízmilliókról van szó. Illetve a másik opció, hogy szuterén garázs. Na de ez is piszok drága móka a mélyépítés/földmunka miatt. -
Csabroncka
addikt
válasz tomazin #28423 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, mai árakon !jó lokációban! minden egyes kiba..sz négyzetméter aranyárban van. Ezek után puszta matek alapján el tudja dönteni az ember, hogy tényleg az autót akarja tárolni benne, vagy építeni neki.
Mára már a vakarós és hólapátolós napok száma is elenyésző, ami miatt a csillaggarázs és a "jóvanazúgy" megfelel a legtöbb embernek."in medias res"
-
HoTDoG
tag
válasz tomazin #28389 üzenetére
Ez milyen település? Falu, város, megyeszékhely, agglomeráció, főváros? Önmagában az, hogy kertes házat kell eladni és nem egy Budapest vagy megyeszékhely határán belüli tégla vagy panel lakást, a 6 hónap azért nem egy életbiztosítás.
A többi jó szerződéssel (feltételekkel) rendben van. Én is vettem úgy lakást, hogy én fizettem ki a széljegyen lévő NAV-os, rendőrségi, parkolásos, közmű, közös költség és egyéb tartozáskat. Ha el akarják adni és kell nekik a pénz, úgyis belemennek a feltételekbe.
[ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
válasz tomazin #28387 üzenetére
Kulonosebb tapasztalat nelkul, ami eszembe jut, h jol hangzik, h 24 juniusig tuti eladjatok a sajatotokat, de ez egyaltalan nem fix igy azert kitalalnek vmi B opciot is, ha ez nem jonne ossze.
Nyilvan az araktol is fugg, de szuleim hirdettek 2023-ban (nehany [3 max 6] honapig) a hazukat, edesapam szerint piaci aron, ám a loteri kutyat sem erdekelte, konkretan. Szoval azert ezzel csak ovatosan.iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Mosqu!to
addikt
válasz tomazin #28376 üzenetére
Nem vagyok jártas hitel témában, nem tudtam hogy hol keressek szakértőt, ezért első körben írtam itt. Felkeresem a Benks-et, köszi a tippet!
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Csabroncka
addikt
válasz tomazin #28166 üzenetére
Srácok lassan, lassan! Nézd meg a felvevők körét (korban, élethelyzetben), nagyrészt pályakezdők, tehát 30 alatt igenis sokan ki fognak esni a fizuk miatt. 30-40 között már jóval többen benne vannak.
Ráadásul sokan nem számolnak azzal, hogy asszony keresete részben csökken vagy stagnál. A gyerekekkel párhuzamosan a költségek nőnek. A megszületett gyermekek támogatása (ebbe sok minden benne lenne, akár az oktatás minősége is ), a távolba vész."in medias res"
-
whited
addikt
válasz tomazin #28164 üzenetére
Persze, ugyanakkor ez a minimum amire számítanak, hogy a bank ennyit fog kérni de a reális inkább a 650-700
Csak arra akartam ezzel utalni, hogy a szigorítás és a jövedelmi feltételek emelkedése miatt szűkül a potenciális felvevők számaHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
- R7-450 4GB videokártya eladó
- Sony Bravia KD-75XH9288 smart tv, Google tv,189cm, wifi, Hdr10, Uhd, gyönyörű kép szép színek,4k,
- Manfrotto kamera gyorscseretalp újszerű állapotban! (utolsó darab)
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- Logitech G29 Ps3/Ps4/Pc driving force H váltóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest