Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz ForRedGlory #1906 üzenetére
Ha valaki nős, miért muszáj bevenni jogilag a buliba?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
AMD Power
titán
válasz ForRedGlory #1917 üzenetére
Én akkor is íratnák ilyen házassági szerződést ha a csajnak lenne több pénze.
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #1917 üzenetére
ahhoz egyáltalán nem kell milliárdosnak lenni, hogy a váláskor a nő vigyen mindent...
("olyan, mint a hurrikán, amikor jön, meleg és nedves, amikor megy, viszi a házat és a kocsit" )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
AMD Power
titán
válasz ForRedGlory #1922 üzenetére
Én szó nélkül benne lennék. Sőt még én még fel is dobnám az ötletet.
fokukac: Ez a szöveg nagyon baba!!!
-
Ariadne
őstag
válasz ForRedGlory #1901 üzenetére
Igen, természetesen. Plusz az önkormányzatok is szoktak helyi adót kivetni a bérbe adott lakásból befolyó jövedelemre. Na ezért nehéz olyan albit találni, ahol hajlandó lenne a tulaj bejelenteni az embert...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
tildy
nagyúr
válasz ForRedGlory #1922 üzenetére
Hát ki hogy áll hozzá
Szerintem pont hogy tiszta lappal játszás, realista szemlélet . Ezt hoztam én ezt hoztad te, ha halálunkig élünk akkor hippi hurrá addig "látszólag" közösek a dolgaink , nincs gond, de ha lelécelsz valakivel, akkor csak a sjaátodat viheted. Szerintem ez teljesen korrekt. Ha egy nő erre képes berágni (de akár férfi is lehet) , akkor lehet el kell gondolkodni azon, hogy lehet mégsem őa megfelelő partner.
tbs: újabb rossz pont a házasságnak . Az együttélést meg hiába bizonyítják mások, ha mi bőszen tagadunk ha ilyenre kerülne sor
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #1961 üzenetére
húúúúúúúúúúúú
ezt komolyan gondolod?
becopyztad a GBRT honlapjáról a PR szöveget?
na nee!elmondanám, hogy a dél-alföldi régióban az első kettő GB118-as szerződés az enyém volt, tehát tudom miről beszélek és itt már írtam is, hogy több, mint 2 éve nem vagyok hajlandó ilyeneket kötni, pedig nagyon-nagyon sok ilyet kötöttem (118-126-169-eseket), aztán ING-Uniqa-GP-nek meg az ő ilyen tipusú biztosításaik mellé cibes és fhb-s hitelt.
de az élet hozzott jobbat, biztonságosabbat az ügyfélnek is, és így nekem is.miért nem ajánlom?
-drága ( nem kell a PR szöveg a biztonságról)
-általában 2-5 évet él meg egy hitel (ugye nem kell emlékeztetni a bűvös évszámra?)
-van negatív tapasztalatom kárigény rendezéséről
-semmi kedvem, időm a problémás utánkövetésekre
-de a legfőbb: van az ügyfél számára JOBB megoldás -
deicide
veterán
válasz ForRedGlory #1901 üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy hozzávetőlegesen van-e esélyem egy vidéki (sukoró) családi ház megvételére
16.5M Ft-ért 6.5M önerővel, 10M Ft hitellel? Barátnőm és én lennénk az adóstársak, az ő nettója 130, az enyém a minimálbér.köszönöm.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
AMD Power
titán
válasz ForRedGlory #1963 üzenetére
Nem nem! Ha én nem tudok valami oknál fogva fizetni akkor hány hónap vagy nap a haladék míg nem lesz belőle "probléma".
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #1989 üzenetére
nem minden a jutalék...
mond-e neked az valamit, hogy országos 47-ik voltam a garanciánál, és ebben csak források voltak, mást nem kötöttem
ami le van írva, az tényleg le van írva, nagy igazság van benne.
ami jó volt: a GB118, a 126 már rosszab árazású, a 169-ről meg ne is beszéljünk.
itt sajnos kettő esetben nemcsak akart kibújni, hanem meg is tette...
köszi, de én ebből szeretnék később is megélni és nincs szükségem ilyen akciókból eredő, negatív visszajelzésre.
tudod, a rossz hír háromszor olyan gyorsan terjed, mint a jó...
de érdekes mozzanat volt, amikor anno engedélyezték, hogy köthetjük az alacsonytörlesztésű hitelekt is és kapunk utánna már banki jutalékot is. innentől a mi csoportunkban érdekes mód előtérbe kerültek ezek.
ha nem mond a 3 év neked semmit egy szerződéssel kapcsolatban, akkor hagyjuk
de, ettől függetlenül, nyugodtan ajánlhatod a konstrukciót, szíved joga
PAECE veledui: csak egy kérdés, mert ez nem volt tiszta előttem: az OTP Bankban dolgozol, vagy a bankcsoportnál, mert ugye nem mindegy és ez magyarázat is lenne arra a bizonyos 3 évre
-
AMD Power
titán
válasz ForRedGlory #1989 üzenetére
Melyik a legjobb bank szerinted jelenleg ahoé érdemes lakás hitelt felvenni?
Elég régóta K&H vagyok amúgy.
-
Ariadne
őstag
válasz ForRedGlory #1961 üzenetére
Szerintem nem vezettem félre senkit, és te nagyon nem tudod, mennyire vagyok tájékozott és mennyire nem, szóval ne minősíts, kérlek, ismeretlenül . A befektetéssel kombinált életbiztosítások hátulütőiről és arról, általában milyen hiányos a tájékoztatás az üzletkötők részéről, és ez milyen veszélyekkel járhat, a PSZÁF honlapon például sok minden megtalálható, feltételezem akkor ezeket te is ismered...
Aki pedig pusztán egy darab fórumbeli hozzászólás alapján dönt, az már rég nagyon rosszul intézi a dolgait... Bár újoncként ezt lehet te még nem tudod.[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz ForRedGlory #2025 üzenetére
Uhh, hitel+ltp+életbizti, az igen, érdekes megoldás lehet. Viszont a jó kis CIBtől egyelőre nem akarok megválni, igazán komoly indokot sem hallottam/láttam erre eddig, így korlátozottak a lehetőségek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest