Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #1989 üzenetére
nem minden a jutalék...
mond-e neked az valamit, hogy országos 47-ik voltam a garanciánál, és ebben csak források voltak, mást nem kötöttem
ami le van írva, az tényleg le van írva, nagy igazság van benne.
ami jó volt: a GB118, a 126 már rosszab árazású, a 169-ről meg ne is beszéljünk.
itt sajnos kettő esetben nemcsak akart kibújni, hanem meg is tette...
köszi, de én ebből szeretnék később is megélni és nincs szükségem ilyen akciókból eredő, negatív visszajelzésre.
tudod, a rossz hír háromszor olyan gyorsan terjed, mint a jó...
de érdekes mozzanat volt, amikor anno engedélyezték, hogy köthetjük az alacsonytörlesztésű hitelekt is és kapunk utánna már banki jutalékot is. innentől a mi csoportunkban érdekes mód előtérbe kerültek ezek.
ha nem mond a 3 év neked semmit egy szerződéssel kapcsolatban, akkor hagyjuk
de, ettől függetlenül, nyugodtan ajánlhatod a konstrukciót, szíved joga
PAECE veledui: csak egy kérdés, mert ez nem volt tiszta előttem: az OTP Bankban dolgozol, vagy a bankcsoportnál, mert ugye nem mindegy és ez magyarázat is lenne arra a bizonyos 3 évre
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest