Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Leírtam a feltételeket: ingyenes P+R jó tömegközlekedési kapcsolattal. Eddig ez azért nem valósult meg, mert nem is volt rá valódi igény. Ismétlem, túl olcsó az autózás. Amúgy egy csomó helyen nincs körgyűrű, pl. Bécsben sem. Most is csak azért jönnek be a városba, mert így kényelmesebb (olcsóbb) az M1-M3, mint körbe menni az M0-son. De látod, a kamionok meg tudják tenni ezt az utat, akkor a személyautók is képesek lennének rá. Szóval ezek ilyen klasszikus kényelmi kifogások.
Amúgy erre már a városvezetés is rájött, ezért engedik az egyre sűrűbb beépítést. Nem akarják, hogy tovább terjeszkedjen a város.
[ Szerkesztve ]
-
Mondjuk a másik irányból nézve, az is funky hogy az autó üléséhez hozzánőtt autósok is elismerik (sőt kifejezetten érvelnek ezzel csak a saját kedvük szerint, lásd betonozzuk le még a Dunát is hogy legyen parkolóhely ): Budapest belvárosát 200 éve nem az ilyen autóforgalomra találták ki, a külvárosi lakótelepeket (parkolók, átmenő utak) nem ennyi autóra tervezték, P+R parkolóból több tízezer kéne még, amire fizikailag nincs hely, és úgy általában a bejutás, kijutás, átjutás, és az elkerülés lehetősége is döcögős. Mégis mindenki autózni akar továbbra is, "mernincsalternatíva"
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest