Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz Oppenheimer #22112 üzenetére

Köszi!

35-ért? Szerintem már nem sok helyen, max ami a világ végén van, messze a metrótól.
    Meg szerencse is volt. Feltették a hirdetést, másnap megnéztük, délután mondtam neki egy árat, estére megalkudtunk és megegyeztünk és le is vették azonnal este fél 10-kor a hirdetést, pedig akkor még 1 Ft-ot sem tettem le, csak az adott szavam volt.

De azt is vedd figyelembe, hogy erre 2021 július végén alkudtam meg, és augusztus elején szerződtünk. Azóta jó pár hónap eltelt és nem itt tartanak az árak, főleg az is gond szerintem, hogy értelmesen felújított olyan, mint a fehér holló.
    Mondom, húztam kicsit a számat, hogy 35-ért vettem, mert 2021 tavaszán még normálisabb árakon is voltak. Aztán most meg mekkora szó lenne, ha 35 lenne egy felújított.

Hogy hol van, azt privátban Neked és DamianB-nek is, nem akarom ide leírni. Ide csak annyit, hogy 5 percre van a metró, ez fontos volt a feleségem munkába járása miatt. Az is szempont volt, hogy ne az út mellett és ne is iskola/óvoda mellett legyen, valamint ne is túl magasan, ilyen 6-10-ig magasságokba nem szívesen költöznék.

Ezeket teljesíti, de tényleg nagyon sokat kellett keresgélni, sok óra ráment a lakások megnézésére és még több arra, amiket már a hirdetések/telefonálgatások alatt elengedtünk.
    A legbosszantóbbak azok voltak, amelyek képek alapján az akár lehet jó is kategóriába estek, aztán bementél és már az előszobából benézve a szobákba láttad, hogy esélytelen. Aztán ilyenkor nem volt pofánk mondani, hogy figyeld, be se megyünk jobban, viszlát, hanem végigjárjuk, de minden perce felesleges.

És szerencse is kellett a javából. Ha mondjuk épp nyaralunk, mikor felteszik a hirdetést, majdnem biztos vagyok benne, hogy nem lett volna már meg, mire hazaérünk, hogy megnézhessük.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés