Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz challo #21411 üzenetére

Félreérted, tudom hogy kitől vette, pont így jutottam el oda, mert az előző tulaja megegyezik azzal, aki az én általam kinézett ház tulaja.

Az X házat nézem én, a tulajdoni lapon Pista néni van egyedüli tulajként, Y értesítési címmel felvezetve. Az Y (amúgy teljesen máshol lévő) cím tulajdoni lapján is ott van Pista néni, és az is hogy 6 éve eladta azt a Y címet annak az embernek akivel én beszéltem személyesen az Y címen :)

Tehát itt meg vagyok lőve mert innentől nem tudom követni hova költözött ezután Pista néni (ahogy mondtam, gondolom volt adásvételi, Pista néni és az úr között, de ő nem volt hajlandó segíteni ebben hogy bármit eláruljon, lehet hogy már unja hogy mindenki rajta keresztül keresgél - ezért akarok én is továbblépni).

Az X cím tullapján amúgy 90-es évekbeli a Pista néni bejegyzése, de nincs rajta újabb... elfelejtette a házat, megunta és azért költözött Y címre (majd onnan tovább), meghalt örökös nélkül, fene tudja. Jó lenne kideríteni :D

Új hozzászólás Aktív témák