- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdna
csendes tag
A kormánynak ez abszolút jó. Nagy a kereslet és ez fűti a gazdaságot, maxon van az építőipar. Ha bármilyen módon korlátoznák azzal megtorpanna a 4%-os gazdasági növekedés.
Egyébként én is azt gondolom, hogy nem ők verik fel az árakat, hanem akkor már inkább a turisták. Sok lakást airbnb-ztetnek amit előtte albérletként adtak ki. Budapest évről évre egyre népszerűbb turista célpont, egyre többen jönnek ide. Ebből logikusan következik, hogy mi másba fektessen az ember ilyen alacsony kamatkörnyezetben mint ingatlanba, amiből jelenleg bármilyen formában pénzt tud csinálni. (legalábbis még)(Hozzáteszem én is örülnék valamiféle szabályozásnak, de erre semmi esélyt nem látok jelenleg. Igen tudom, hogy NER-ék hoteleket vesznek, de annyi a turista, hogy jut mindenhova bőven)
-
Stanlee
őstag
Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy engedjuk nekik a vasarlast. Most oszinten, az a par gazdag kulfoldi diak, aki vesz egy lakast, evente maximum (par) szaz ha van - a tanulmanyaik utan nem hiszem, hogy a tobbseguk itt marad. Nem miattuk megy fel a lakasok ara Bp-en. Ha megtiltanad nekik, akkor lenne magyar aki megveszi dragan ott a lakasokat es kiadja a diakoknak jo dragan, mert akkor az alberletet kell megfizetniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest