- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyire nyugtat meg, de én is vagyok olyan hülye mint te. Ennyit veszek fel én is, és15 évre.
Egyedül az nyugtat meg, hogy normális környéken (kopp-kopp) találtam ennyiért 3 szobás nagy lakást. Így mindenestül a fizetésem majdnem fele rámegy havonta, de ha megszorulok legvégső esetbe lakótársakat tudok beszerezni, és ha később meg úgy alakul, ebbe egy élet féleséget le lehet tölteni (én öcsémmel kisebb lakásba nőttem fel).
És ha minden jól sikerül, ekkorát eladni, ha nem lakom le, talán még jó áron el is lehet majd a későbbiekben, hogy még zöldebb, családiasabb környezetbe tudjak költözni a kis családdal.
Addig max izgulok, mikor dönt úgy a főnök, hogy eleget linkeltem már náluk
szerk.: túl sok a "ha sikerül" a fenti mondataimban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest