Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz Kalandor #1303 üzenetére
Azért a felvett hitellel sem mindig lehet jól kijönni.
Ugyebár az elején a banknak lényegesen több kamatot és kezelési költséget fizetsz, mint tőkét. Namost ha csak 1-2 éve törlesztesz, és nem néztél a hitel felvételekor kellően utána, járhatsz úgy, hogy többet kell visszafizetned, mint amit felvettél. Persze ez csak olyan bankoknál fordul elő, ahol van lezárási költség (pl.: Otp 3,6%)
Sokan elnyújtják a hitel futamidejét is, hogy minél könnyebben tudják bevállalni a havi törlesztőt, de ilyenekbe nem gondolnak bele, hiszen minél hosszabb a futamidő, annál több a fizetett kamat, és annak jórészét az elején fizetteti meg a bank. Mikor meg vissza akarja fizetni, jön a koppanás.
Persze ahol nincs előtörlesztési díj, (és egyre több helyen nincs), ott ettől nem kell tartani.
Panellal nekem sem volt gondom, 3 évig laktam panelban, most pár hónapja egy új építésű tégla társasházban lakom. Hát őszintén szólva én is nagyobb különbséget vártam.
A szomszédon nagyon sok minden múlik. Ha kifogsz egy hangoskodó hülyét, azt mindkét helyen hallod. Sajnos lakatlan szigetre nem költözhet az ember.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- nVidia tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest