Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigger0113
újonc
válasz Dorian #35655 üzenetére
Eleve eszembe nem jutna ilyesmi,soha. De láttál már csonkolt fülű agarat? Mert én még soha. Ismétlem,ha olyan kutyám lenne,amely fajtánál korábban élt ez a barbár szokás, akkor sem tenném,de agaraknál sosem volt ez szokás szerintem. Kanapélakó elkényeztetett kis huncutság mindkettő, nem bántanám ilyenekkel (sem). A neveléssel persze próbálkozom,de a kicsi kamaszodik, nem könnyű néha. Persze,minden "gyerekkutya" huncut, és hallottam másoktól olyan sztorikat,amiknek a tükrében Villám máris angyal kölöknek tűnik Eddig sosem volt kölyök kutyám,ezt szokni kell. Benti ebek,megy a lakberendezési, pláne,ha nem vagyok itthon. De majd kinövi. Ja,és ilyen nagy kutyám sem volt még. Feléri a konyhaasztalt basszus...
-
Vesa
veterán
válasz Dorian #35655 üzenetére
Miért gondolsz mindjárt a legrosszabbra? Tudtommal már tilos bármilyen "szépítészeti" csonkítás, és büntetik is keményen. Amúgy aki befogadott kutyákat tart, azok nem csinálnak ilyet. Ilyet ma már csak a pitbull fejű kigyúrt kopasz IQ huszárok szoktak csinálni, "merazmenő". A tiltás előtt persze csinálta normális ember is, sőt, eleve a tenyésztő már vágott farkat, fület, fajtától függően még akkor is, ha nem a versenyeztetés volt a cél. Ennek szerencsére már régen vége van.
A tudomány a valóság költészete!