Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
válasz Steady74 #20237 üzenetére
Brit care junior large breed? Amíg növésben van, szerintem ez jó választás lehet, nem túl erős, de minőségi táp. Én most maradok ennél, szépen fejlődik tőle, szép a kaki is, szereti is (szintén goldi kölyök, 3,5 hónapos)
Az N&D viszont valóban nagyon jónak tűnik, azt is érdemes megfontolni. Szerintem én is kipróbálom a bárányos verziót, ha kicsit nagyobb lesz, de addig nem merem meglökni ennyi proteinnel
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steady74 #20237 üzenetére
Jah, az mas.
Nagytestu junior kutyaban nem vagyok annyira otthon, de tobb heteg bongesztem a tapok kozott.
Nem tudom csirkes szoba johet-e, mert abbol nagy a valasztek.
Mondjuk az N&D szuper tap szerintem. Ebbol is van tobb fele, vaddisznos (40%feherje) csirkes, es halas is.
Ami fontos, hogy a NEBIH ertekelese szerint az van benne es annyi, amennyi ra van irva a csomagolasra, ami a legjobbak (sot) koze teszi ezt a szaraztapot.
Mondjuk draganak mondhatoak, de nem tudom, hogy te milyen arfekvesbdn keresel.
Nalunk az orijen megy most, abbol is a red, de ez az egyik legdragabb tap, de kismeretu (napi 50 grammot fogyaszto) kutyanal erdemi anyagi kulonbseget nem okoz.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest