- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
madgie #18729 üzenetére
Itt 2 sorrel meg vezethetsz, az meg senkinel sem befolyasol semmit sem, viszont nem kell egy autoba nyolcan szallni es valakinek taxist jatszani csak azert, mert mindenki meg akar inni 1db k*rva sort.
Ami otthon van ezzel a "ra sem nezhetsz a piara" dologgal, abszolut paranoid es felesleges.
De az is igaz, hogy itt ha elkapnak ittasan, bevisznek, fizetsz, jogsidon rajta lesz, aztan birosagra mesz, kovetkezo alkalommal meg el is vehetik a jogsidat, es nem kell hogy csont reszeg legyel. Ezert aztan nem nagyon vezet senki ittasan.
Otthon olyan nincs, hogy elmesz egy etterembe, megiszol egy pohar bort a vacsihoz, aztan haza vezetsz. Itt az emberek nagy reszenek csak ez a vagya, bar teny hogy itt tomegkozlekedes sem kifejezetten jo/praktikus.Visszaterve a kutyakra, itt nem tudok ilyen tiltasrol sehol, de annyi hely van ahova lehet bicoval vinni oket, hogy szerintem eszebe sem jut senkinek fouton tekerni veluk. Nalunk pl. annyi hegyi kirandulo ut van itt ebben a varos korul, es annyi biciklis, meg kutyas, meg kombo, hogy belvarosban kutyat nem is igen latni, amint van szabadido, mindenki be kocsiba, es kirandulas zoldbe.
Viszont a vezetesi kultura is mas, ha kimegyek az utra, akkor szepen lelassit mindenki es kerulgetnek, ha kell. Ettol meg nem lesz ez szabalyos ( es most mar tenyleg erdekel is, szerintem felhivom ma a rendorseget es megkerdezem mi a szitu ezzel), de engem otthon gyalogoskent a zebran rohogve akartak elutni legutobb, mikor otthon voltam, itt ez nem fordulhat elo.
Otthon a kutyaval bicozast mindenhol tiltjak? Barmilyen felallasban es barhol is legyel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged