Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Algieba

őstag

válasz rlazol #576 üzenetére

Mivel egy lyuk van a bôrében, így egy tályog lehetett. Most már tisztább a seb. Jól tettem, hogy lecsipkedtem a gennyes szôrt, így Babszem könnyebben tudja tisztára nyalni, és gyorsabban fog begyógyulni.
    Azért ilyen lyukra nem számítottam. Volt már egy két ebem, de egyik sem lett lyukas oltás miatt.

Azok nem állatszeretôk, akik szemétként kidobják a megunt állatot.
    Az a minimum, ha ekkora bunkó valaki, hogy keres másik, sokkal jobb, gazdát a jószágának.

A chipen magam is gondolkoztam. Mennyibe kerül, mikor lehet beültetni? 10 hetes kutyiba már lehet?
    Attól tartok, hogy Babszem igazi kis Napóleon kutyi lesz, és forrongó vére miatt egyszer még nekiszalad a világnak. Jó lenne megkönnyíteni a megtalálását.
    Jobb mindenre felkészülni. Ugyan a szobacirkáló szerepét adtam neki, igazi luxuskutya lesz keverék volta ellenére, de attól még elszökhet, ha nem tartom rajta a kezemet. :)
    Annyira akaratos, ugyan akkor játékos kis apróság. Most a húgom mellett fekszik, mert én már felkeltem.
    Szeretem a kutyákat, mert értelmes a tekintetük, és a legjobb társállatok.
    Egyedül a rosszul nevelt nagy test örzô-védô kutyáktól tartok, vagy a falkában járó kóbor ebektôl.
    A kaukázusitól infarktus kerülget. Ritka egy bizalmatlan és erôszakos eb.
    Volt nagy test kutyám, egy új-funlandi, Jámbó volt a neve, de tôle sosem féltem, holott szép nagyra nôtt. Annyira békés és barátságos volt, éjszakai mély ugatása inkább csak a többi kutyának szólt, emberre sosem acsarkodott. Nagy test kutya fajták közül csak a szelíd óriásokat érdemes társként tartani.
    Láncra sosem vernék kutyát, ahogy szk helyre sem zárnám be. A kutya szabad akár a farkas ôse, kegyetlenség leláncolni. Aki csak így tudja tartani, az ne vegyen magához kutyát!
    Babszemnek olyan jogai lesznek, mint a család, (a falka) többi tagjának. Vadóc, Pamacs, Ravasz, Jámbó, Morzsa és Lökött is a családhoz tartozott.i

Új hozzászólás Aktív témák