Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    Kutyatartás szépségei. :DDD

    Elindulunk napnyugta előtt, hogy sötétre visszaérjünk. Erdő mellett a szarvasbőgést meghallgatjuk, bent az erdőben max 100 méterre bőg, de nem különösebben érdekelte őket, így jövünk is haza. Ismerősnek a rétjén keresztül, magánterületen. Felette az út, felette a cigányok a lovaikkal. Hallom szerelékeli fel a lovat a csávó indul lovagolni (?), majd odajön hozzánk (nem is arra megy az út) és elkezd mocskoskodni, hogy takarodjak már a kutyákkal, mert letépi a fejem meg a kutyákét is, takarodjak el a lovak közeléből most azonnal (300 méterre voltunk alapból is). Te mondom köz/magáterületen arra megyek amerre akarok, a ló meg se mozdult, te meg nem lovagolni indultál? Ő nem lovagolni indult, haza. Most szerelted fel még el se indultál vele. :DDD De akkor hajrá.
    Mi az, hogy én letegezem őt ki a fasz vagyok taknyosképű, kibelez engem majd ezt a boltnál megbeszéljük. Te mondom mit ordítozol, én meg úgy beszélek veled ahogy te elkezdted. Legyél boltnál, nagyszerű, van kamera, vannak szemtanúk is, nyugodtan gyere, lesz mit a feljelentésbe beleírni. :DDD Közben elindult vissza (csak azért felszerelte a lovat, hogy lejöjjön hozzánk a rétre, mocskoskodjon, majd hazamenjen) mondta a magáét bár már a rosseb se értette, a levegőnek beszélt mivel távolodott. Odajönni nem mert hozzám, pedig vagy 3x mondtam neki. :DDD Már bánom, hogy nem röhögtem ki.

    Észt nem osztottak, mert tudná különben, hogy 50 Kilós kutyákkal aki 8-at sétáltat az nem egy papucs akit csak úgy félre lehet rúgni. :DDD Gyakorlatilag a pulzusom se mozdult annyira sikerült megfélemlíteni, főleg mikor harmadszor mondom jöjjön oda és meg se mert mozdulni. :U Csalódtam, mert nem említette, hogy a tesókkal fog szétszedetni, úgy látszik magányos harcos.
    Most pár napig járok a boltba hátha összefutok vele megbeszélni a paragrafusokat ;] , de a nem kevés évnyi kutyásellenséges tapasztalatból kiindulva (megszámolni nem tudom az ilyen eseteket) ezek 99.9%-ban másnap reggelre elfelejtik a maradék eszüket úgyis és ha el is megy melletted meg se szólal. A vadbaromjának szerintem az se esett le, hogy 15 éve sétálok arra a kutyákkal. :)) Meg gondolom be is volt baszva és hirtelen most zavarta őt, máskor meg nem pedig a 15 év alatt biztosan hatmilliószor látott már és odajöhetett volna. :U Gondolom a többi kutyással is ezt műveli, mert szoktam látni arra másokat is, kíváncsi vagyok ők hogyan szoktak reagálni. :DDD
    Ezt leíron a karakán csoportba el fogják röhögni magukat a többiek. :D

    [ Szerkesztve ]

    Vásárolj kutyát tenyésztőtől!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés