Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32951) szotyika77 válasza Zolabol (#32949) üzenetére


szotyika77
aktív tag

Mi kb 1-2 hete járunk sétálni a picivel, és útközben szoktunk találkozni más kutyikat sétáltató gazdikkal, és eleinte ez is elég, ha így ismerkedik, mert minden eb mást váltki belőle. Pl. valamelyik nap találkoztunk egy labradorral, ahhoz csak akkor mert odamenni ha a másik kutya elfordult és a miénknek háttal volt. Viszont egy palotapincsit már az első látástól kezdve vicsorgott rá, mondjuk a palotapincsi is vicsorítva jött oda hozzánk.
A héten meg amerre jártunk már a kerítésen kívülről menne nekik a nagy kutyáknak is. :D
Persze mi is szeretnénk ha lenne itt a környéken kutyaovi vagy hasonló bandázás a kutyáknak, de kis faluban nem sok lehetőség van, max összebeszélni egy pár gazdival és velük leszervezni a találkozókat. :)

(#32952) Vesa válasza szotyika77 (#32951) üzenetére


Vesa
veterán

Most annyira nagyon ne találkozgasson senkivel ha lehet. Én is rutinból írtam választ és nem vettem figyelembe a járványt, ami nem játék.

A tudomány a valóság költészete!

(#32953) szotyika77 válasza Vesa (#32952) üzenetére


szotyika77
aktív tag

1.5 hétig mentünk sétálni, nem szeretnénk ha a kicsi elkapna valamit. Majd ha elmúlik a járvány akkor folytatjuk a sétát.

Tényleg, egy kérdés! A kutyaboltban kapható főtt fagyasztott csirke és kacsa fej/nyak/láb adható 3.5 hónapos kutyának?

(#32954) jézusom válasza szotyika77 (#32953) üzenetére


jézusom
addikt

Próba cseresznye. Nekem a nagy kis korában szépen rágcsálta fejet :) van benne csont kollagén ami kell de mégsem akad a torkán mint a comb amit tilos :) de fajta függő is

(#32955) szotyika77 válasza jézusom (#32954) üzenetére


szotyika77
aktív tag

Köszönöm, kipróbáljuk majd. ;)

Viszont lenne még két kérdésem!
Az egyik, hogy hogyan tudjátok megtanítani a kutyával hogy menjen be a helyére? Jelen esetben egy kenelbe ahol a háza is van.
A másik pedig, hogy hogyan tanítsam meg arra hogy ne szaladjon ki a nagykapun?

(#32956) Vesa válasza szotyika77 (#32955) üzenetére


Vesa
veterán

Ugyanúgy kell, mint bármi másra. Jutalmazással. De elsőként a második kérdésed a fontosabb, mert ott elsősorban nem arra kell megtanítani, hogy ne rohanjon ki, hanem arra, hogy minden körülmények között be tudd hívni magadhoz! Ez az első, amit egy kutyának meg kell tanulni! A behívás...Ez az alap, suliban is ezzel kezdik. Ha ezt már tudja, akkor a kenneles egyszerű lesz. Odamész a kennelhez és behívod. Ha bement, rmegdícséred és jutalmazod. Rázárod az ajtót és ismét megdícséred, majd kiengeded, hogy ne büntetésként élje meg a bezárást. Ezt sokszor eljátszod, és egy idő után már szólnod sem kell, elég lesz, ha odamész a kennelhez és a kutyára nézel...Nekem már erre is repül a helyére.

Behívásról videó (de találsz még vagy ezret)

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32957) jézusom válasza szotyika77 (#32955) üzenetére


jézusom
addikt

Hát igen ezek ilyen alap dolgok, a behívás, helyben tartás, kennelbe küldés. A kennelbe úgy küldd be, hogy oda állsz az ajtaja mellé, ne távolról vezéreld oda! Az én nagy kutyámra azt hittem sose fog sikerülni :) nagyon csökönyös fajta, de sikerült. Volt hogy megfordítottam a dolgot és éppen ki nem engedtem a kennelből nyitott ajtónál, csak vezényszóra jöhetett, de természetesen a jutifalatot kapta :) Így egy kicsit ki tudtam zökkenteni abból, hogy bent rossz/kinnt jó. Az meg alap volt, hogy kaját is mindoig a kennelben kapott :) Arra meg figyelj, hogy ha esetleg tényleg dorgálni kell, de tényleg csak ha valami nagyon csúnyát csinált akkor is a kennelben nem bántjuk, az szent az a z ő otthona :) Meg a másik ilyen fegyelmi eljárás :D hogy a kaját leteszed, és addig nem nyúlhat hozzá, amíg oda nem engeded vezényszóra. A kutya amúgy is szereti ha a gazdira kell figyelni, de ezzel is elkerülöd hogy viszed ki a kaját és fejest ugrik a tálba :) meg ugye a fegyelem.

[ Szerkesztve ]

(#32958) Zolabol


Zolabol
tag

Sziasztok, megint én.

Megint etetéssel kapcsolatban.
Minden rendben van, egy dolgot kivéve, morog ha a táljába matatok evés közben... azt olvastam, hogy ez nem túl jó dolog, a falkavezérséget illetően...

Evés előtt, szépen leültetem, lerakom a tálat, és csak akkor eszik, ha mondom neki, hogy "tied".
Ki hogy kezelte ezt a problémát (morgás), már aki találkozott vele :)
Sokat olvasni róla, sok variációt, kinek mi jött be?

Illetve sajnos nem tudom megoldani, hogy csak én etessem, legalább még 2 ember etetheti rajtam kívül, ez mennyire lehet zavaró a kutyának?
Persze mindenki "eljátssza" vele a "tied" parancsra való evést.

(#32959) jézusom válasza Zolabol (#32958) üzenetére


jézusom
addikt

Én csak azt hagyom hogy a 2 kutya egymasra morogjon, ez teljesen jól működik, a kicsi ugyan úgy el zavarja a nagyot a saját táljától és a nagy tufomásul veszi nem vesznek össze, működik a tulajdon tudat ha van ilyen :)
Ellenben rám nem moroghat ezt kis korában le kell rendezni, ha belenyúlva rám morog el is veszem az egészet, meg fogja tanulni hogy nem erdemes morogni :)

(#32960) szotyika77 válasza Vesa (#32956) üzenetére


szotyika77
aktív tag

+ jézusom!

Köszönöm mindkettőtöknek, gyakorolni fogom vele az olvasottakat!

A behívás az megy, otthon füttyentek, hívom, szalad jön, leül a lábamhoz. Még azt kell gyakorolnunk, hogyha utcán vagyunk vagy pl tegnap az állatorvosnál jött oda nehezebben a többi kutya társaságából, de dolgozunk az ügyön.
A kenelbe terelést mindenképpen úgy gondoltam, hogy a kenel ajtaja mellől történne, nem távolról.
Az etetés az a kezdetektől fogva hibátlanul megy, azzal sosem volt probléma, vezényszóra ül, marad, és eszik. Azt vettem észre, ha a tálba teszem a kezem nem morog, hanem gyorsabban eszik, mintha féltené a kajáját. :D Néha még egy kicsit szeleburdi, meg hebrencs a kutyus, de jól elvagyunk vele, élvezzük egymás társaságát, és mindig amikor meglát minket, vagy játszunk vele nyomja az örömpisiket. :D

(#32961) Dorian válasza Zolabol (#32958) üzenetére


Dorian
félisten

Rámmorogna visszakézből vágnám orrba.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#32962) Vesa válasza Zolabol (#32958) üzenetére


Vesa
veterán

Na ez az, amit nem szabad hagyni! A lehető leghatározottabban értésére kell adni, hogy ezt nem teheti meg! Az a minimum, hogy azonnal elveszed tőle a kaját és lecseszed! Ha netán rákapna a kezedre, akkor nyugodtan üvöltsd le a fejét és keverj le neki egyet! Ez nem játék! Az a kutya, aki a gazdára morog, nem tekinti azt falkavezérnek és később ebből még komoly gondook lehetnek!

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32963) Pikaa válasza monti0222w (#32941) üzenetére


Pikaa
aktív tag

Köszi!

(#32964) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Nagy kérés, de leírnátok, hogy egy héten ki mivel eteti a kutyáját?
Egyre többször okoz gondot, hogy na ma vajon mit adjak neki, amitől nincs még herótja.

Thx

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#32965) galervin93 válasza Predator2 (#32964) üzenetére


galervin93
őstag

Táp, táp, táp, táp... :D De amúgy igen, az alap mindig ez. Aztán kerül bele főtt vagy nyers husi, zöldség, csont/porc, tojás stb., ami éppen akad.
Ha valamit nem eszik meg, akkor nem éhes. Ha meg nem éhes, akkor el kell venni előle. Legközelebbi kajáláskor már nem lesz finnyás. Ha mégis, megint elveszed. Nem fog éhenhalni egy teli tál mellett csak azért, mert válogat, az éhség győz majd. :D Persze nem arról van szó, hogy utolsó utáni szutyok kaját is bele kell erőltetni. Tapasztald ki, melyik száraz kaja az, ami neki bejön, és ezt kapja mindig, plusz minden egyéb, amit egy kutya ehet.
Én vagy 5-6 fajta szárazat próbáltam, mire megtaláltam azt, amit szeret, és ebbe megy mindig valami apróság, amit fentebb írtam.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#32966) bajnokpityu válasza Predator2 (#32964) üzenetére


bajnokpityu
félisten

Reggel 300g platinum, este 400 500g 2- 3percre főzött farhat. Imadja,es soha nem nézett ilyen jól ki. Évek óta ezt eszi. 35kg dobi

eladó Kawasaki j300 robogó

(#32967) jézusom válasza Predator2 (#32964) üzenetére


jézusom
addikt

Irtam mar parszor, de alapból kutyakajásnal vett hús, meg csirke bontásbol származó bőr. Reggelire brit freshből adok negyed fél napi adagot keverek bele tepertőt (állateledeles nem valami szép), este meg hús. Jelenleg ez a bőr meg az állateledeles csmell. A maradékokat is megkapja amit szüleimtől hozok csak kiválogatom az olyan csontokat meg mondjuk babfőzeléket is :D hüvelyest nem kapnak. De amit kidobok pl csirkecombot, a porcokat leszedem róla az nagyon frankó izületvédőnek :)

Van még a fagyóban marha belsőség :) de azt nem kapják folyamatosan.

[ Szerkesztve ]

(#32968) Vesa válasza Predator2 (#32964) üzenetére


Vesa
veterán

Szög egyszerű, Mindig ugyanazt a száraztápot, ami bevált az adott kutyánál (összetételre, ízre, méretre stb.). Én semmi mást nem adok, kivéve heti kétszer farhátat vagy pulykanyakat és kb. havi egyszer egy magas minőségű konzervtápot, de azt is csak a száraz mellé mert imádják a szagát.

A kutya nem ember, nem kell neki napi menüt összeállítani, sőt, ez kifejezetten káros, mivel a kutyának teljesen más az emésztőrendszere, mint az embernek. Állj rá egy jó minőségű száraztápra és pont.

A tudomány a valóság költészete!

(#32969) Dorian


Dorian
félisten

Drukkoljatok...
Gyerek felmászott a szekrényre és kiborított egy doboz xilitet, egyik kutyám evett belőle.
Állatorvosnál 1,2 volt a vércukra. A cukrorszintet már felvittük, holnapra kiderül lesz-e végzetes májkárosodás. Addig 4 óránként 4 ampulla fluimucil vénásan.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#32970) Vesa válasza Dorian (#32969) üzenetére


Vesa
veterán

:-( Szorítok!

A tudomány a valóság költészete!

(#32971) jézusom válasza Dorian (#32969) üzenetére


jézusom
addikt

Oh szegény. Fluimucil mire jó?

(#32972) Vesa válasza jézusom (#32971) üzenetére


Vesa
veterán

Embernél köptető, nyákoldó, de itt kutyánál mérgezésre adják. A már felszívódott mérgek közömbösítésére használják.

A tudomány a valóság költészete!

(#32973) j.bravo válasza Dorian (#32969) üzenetére


j.bravo
addikt

Drukkolunk nagyon!

A xilitet meg csereljetek le eritritre, mindenki jobban jár.

Whatever.

(#32974) jézusom válasza Dorian (#32969) üzenetére


jézusom
addikt

Nem hiszem hogy baj lesz, időben észre vetted, és a kutyák sok mindent kibírnak :)

OFF:Ha szabad bele szolnom, én se eszem cukrot, a kávéba jó a pötyi csak ne aszpartamos legyen, ha meg desszertet eszem akkor meg tök mindegy jó a cukor, nem attól fogok elhízni hogy megkívánok kethetente egy valamit :) ráadásul a xilit kegyetlenül meghajt ha sütemény mennyiségbe kell :D felesleges bohóckodni.

(#32975) Dorian


Dorian
félisten

Most orvosnál. Labor délutánra lesz akkor derül ki mennyire károsodott a mája, de állapota alapján (ránézésre kutya baja) a doki nagyon bizakodó.
Viszont nagyon aggódom, egy fél kilós doboz xilit borult ki, és a kutyámat ismerve amennyi csak bírt, bezabált...

Én nem használok ilyesmi édesítőket, mától a feleségem sem.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#32976) Vesa válasza Dorian (#32975) üzenetére


Vesa
veterán

A leírások szerint, a Xillit elég hamar kifejti a mérgező hatását, tehát ha a kutya jól van, akkor elvileg jó esély van arra, hogy megúszta, különben már látnod kéne rajta valami negatívat (kedélyállapot romlás, stb.).
Reméljük a legjobbakat!

Egyébként szegény gyereket ne hibáztasd, sajnos az ilyesmi egy sima sétáltatásnál is előfordulhat. Egyik ismerősöm séta közben nem vette észre, amint a kutya tiszafát rágcsál. Pár óra múlva már infúzión lógott, besokkolt a mérgektől. Szerencsére ő is felépült.

A tudomány a valóság költészete!

(#32977) szotyika77 válasza Vesa (#32976) üzenetére


szotyika77
aktív tag

Az komoly kis mérgezés! Azt lehet tudni, hogy mik azok a növények, melyek mérgező hatással vannak a kutyák számára? Most készülünk füvesíteni és növényparkosítani a kertet, és jó lenne olyan növényeket telepíteni ami nem mérgező a mindenevő kutyusnak.

[ Szerkesztve ]

(#32978) Dorian válasza Vesa (#32976) üzenetére


Dorian
félisten

Sajnos az első hatását fejti ki gyorsan, ami a vércukor lezuhanását, kezeletlenül kómát, halált okoz.
A másik hatása akár 2 nap múlva is jelentkezhet, ami a máj leállása, halál. Ráadásul elég csúnya, mert ennek a leglátványosabb tünete, h mindenhol vérezni kezd a kutya mert megszűnik a véralvadás. 6-ig várom a laboreredményt, ott az értékekből kiderül, h megmenthető-e.

Nyilván első percben a gyereket hibáztattam, dehát 2 éves, honnan tudhatná. Igazából nekünk kellett volna nem csak magas polcra hanem zárható szekrénybe tenni az ilyen szarokat.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#32979) Dorian válasza Dorian (#32978) üzenetére


Dorian
félisten

Most úgy tűnik megússza. 2 laborértéke magas, egyik 5x-ös, de a doki szerint ez sima.
Ma még lemegy a maradék infúzió, meg kapott kombinált májvédő tablettát.
Holnap reggel még egy vérvétel laborhoz, mert ha ez az érték esetleg tovább nő, az gáz.
De már optimista merek lenni.
De irgalmatlan mennyiséget megzabált a xilitből, most néztem, csak amit az autóba kihányt abban annyi xilit van (fehér, csillogós) amitől a szakirodalom szerint egy bernáthegyi is elpusztul.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#32980) jézusom válasza szotyika77 (#32977) üzenetére


jézusom
addikt

Állítólag szőlőt sem ehetnek, de az enyém legeli, nem lett baja tőle.

(#32981) Daffni2 válasza Dorian (#32979) üzenetére


Daffni2
addikt

(#32982) monti0222w válasza Dorian (#32979) üzenetére


monti0222w
addikt

Hát basszus, ő egy mázlista, :K jobbulást kívánok neki.

(#32983) kkdesign


kkdesign
senior tag

Sziasztok!

Egy lehet, hogy totálisan hülye kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy 3/4 éves Bernipásztor/ Husky keverék kutyusunk, és úgy kb 1 hónapja vettem észre, hogy néha néha megráz elektromosan :D mármint olyan mint mikor kiskorunkban azzal szórakoztunk, hogy csúszdán lefele közel nyúltunk egymáshoz és megcsíptük a másikunkat. Na ő pont ezt csinálja. Egy kutyánk/macskánk sem produkált ilyet. nem győzöm elhúzni az újjaim annyiszor megcsíp, fel van töltődve, vagy nem tudom :DDD Mitől csinálhatja ezt? vagy hogy lehet kivédeni?

(#32984) jézusom válasza kkdesign (#32983) üzenetére


jézusom
addikt

Biztosan műszőrből van a bundája :D [link]

(#32985) jézusom válasza Dorian (#32979) üzenetére


jézusom
addikt

Örülj neki, hogy kihányta, gondolom azért nem lett baja. Egyébként direkt lett hánytatva? Az nem segítség ilyenkor? Máriatövist én is tudom javasolni, de szerintem ilyen akut problémára nem elég, csak hosszú távon gyógyít, de ne legyen igazam.
Majd kíváncsi leszek még, biztosan meggyógyul :) Milyen kutya?

(#32986) Cyberpunk válasza kkdesign (#32983) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Nekem is husky van, igaz ő nem mix, de nem hinném hogy ez a probléma. ;] Szerintem te lehetsz feltöltődve, és a kutya meg leföldel. Az emberi bőr és az állati szőr alapesetben pozitív töltést hordoz, így elektron cserére nem igen kerülhet sor. Tehát a simogatással nem következhet be sztatikus kisülés. Esetleg műszálas ruha rajtad, ami érintkezik a kutya szőrével. A te kutyádnak is hosszabb lehet a szőrzete tippre, hiszen ez a két fajtára is jellemző az, ráadásul a husky-nak két rétegű a bundája. Ez lehet egy magyarázat erre a jelenségre, ami a többi kutyánál nem jelentkezik. Vagy lehet hogy a kutya lesz negatív töltésű, például ha műszálas anyagon fekszik, esetleg valami műanyaggal tartósan érintkezik.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#32987) Vesa válasza szotyika77 (#32977) üzenetére


Vesa
veterán

Ha terveztek kutyát, mindenképpen úgy célszerű kialakítani a kertet, hogy a kutyára nézve ne hordozzon veszélyt. Ezzel a kutyát is véditek, és magatokat is! Nem kellemes hirtelen rohanni az orvoshoz, ha baj van mert megevett valamit amit nem kellett volna.

Itt egy lista a mérgező növényekről. Itt pedig egy a fákról lehulló gyömölcsökről, melyeket jobb ha nem eszik meg. Nincs rajta minden sajnos, pl. a muskátli is mérgező a kutyára, bár megpusztulni nem fog tőle -hacsak nem eszik meg 10 tövet egyszerre-, de hányás hasmenés, gyomorrontás simán.

kkdesign
Nekem is Berni pásztorom van, nem szokott rázni. :D Pedig télen irgalmatlan bundája tud lenni.
Ahogy előttem írták, szerintem is műszálas ruhád lehet a gond, amit a kutya földel le. Vagy a hosszú szőrét símogatva könnyebben töltődsz fel a múszálasban.

Dorian
Igen igazad van, de reméljük nem lesz gond! Jelezz majd, hogy milyenek az új eredmények!

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32988) szotyika77 válasza Vesa (#32987) üzenetére


szotyika77
aktív tag

Köszönöm a linkeket! Muskátliból kemény 1 tő van, azt még nem piszkálta, de akkor egy kis csirkedróttal elkerítem, nehogy megpiszkálja. A vásárlásnál meg odafigyelünk ezekre a növényekre. ;)

(#32989) szotyika77


szotyika77
aktív tag

Sziasztok!

Tegnap délután elvittük sétálni a kiskutyánkat ( 4 hónapos Labrador szuka), aki most minden kerítésnél ahol kutya ugatott, ment volna neki a kutyáknak és ugatta is őket. Visszafogtam mert nem tudtam hogy reagálnak a kerítés másik oldalán lévő kutyák, de olyan erővel huzott, hogy neki kellett feszülnöm, és a behívásra se nagyon reagált csak ha elhúztam az ugató kutya közeléből. Gondolom azt jól tettem hogy elhúztam a kerítéstől, fordított helyzetben én sem szeretném ha a kerítésnél lebzselne és hergelné a kutyámat egy másik eb.
Sajnos nem sokat volt még kutyák közelébe, egy párszor találkozott csak szemtől szemben más kutyákkal, akkor ilyen agressziv tüneteket nem produkált. Most olyan kutyát is megugatott, aki mellett ha eddig elmentünk a kerítésnél ránk sem nézett.

Mit tehetek legközelebb, vagy mi okozhatta nála ezt a viselkedést?

Előre is köszönöm a segítséget!

(#32990) jézusom


jézusom
addikt

Kerítesen keresztül teljesen más minden :) nyugi ez masnál is így van. Utcán találkozok olyannal akit kerítésen át megenne, de ott kint nulla reakció :) ez így van rendjén. Ezzel együtt ha te vagy utcán kutyával, ne engedd oda a masikhoz mert felesleges hergelni őket.

(#32991) szotyika77 válasza jézusom (#32990) üzenetére


szotyika77
aktív tag

És szidjam a kutyát, hogy nem szabad, vagy csak sétáljak tovább és húzzam magammal, mert ő mindenáron ismerkedni akar a kerítésen keresztül? :D

(#32992) kkdesign válasza Vesa (#32987) üzenetére


kkdesign
senior tag

Köszi mindenkinek a választ! :D hát én nem tudom, lehet valami pokémon ez a kutyusunk, éjjel megébredtem, kinéztem rá, mondhatni elég kevés göncben és úgy is megrázott... Vaaaagy megette Pikachu-t. :DDD

ŐŐŐ Egyéb kérdés. Kaparás ellen tud valaki valami jó gyógymódot? vagy tényleg elhagyja majd kb 1 éves korára? Mert egyébiránt szerintem ő valami bányász lehetett a lélekvándorlása előtt, vagy aranyásó, esetleg kincsvadász... vagy kínai, és gondolja alagúton megy majd odáig... Izland kietlen vidéke kutyafüle lassan az udvarunkhoz képest, és nem igen kapjuk rajta, úgy meg nem érdemes elporolni sem azt a párnázott valagáját se. :( :DDD

[ Szerkesztve ]

(#32993) Cyberpunk válasza kkdesign (#32992) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Hát nem hiszem, hogy elhagyja az ásást, ez a husky felétől jöhet, azok meglehetősen nagy tereprendezők tudnak lenni. :D

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#32994) kkdesign válasza Cyberpunk (#32993) üzenetére


kkdesign
senior tag

Hát a szemén látszik, hogy Husky, meg a lelkében leginkább:D akkora gödröket csinál, hogy a kis tacskó kutyánk lazán beletud feküdni, van amelyikbe 2x... :D így azért valami megoldás tényleg nem lenne rossz.

(#32995) Cyberpunk válasza kkdesign (#32994) üzenetére


Cyberpunk
félisten

ha van virágágyás, meg olyan szép kert rész, amit meg akartok kímélni, akkor a villanypásztort tudom javasolni, sokaknál bevált. Én nem próbáltam, mert nincs kert, nincs mit felásson. ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#32996) Dorian


Dorian
félisten

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! A mai vérkép eredményére azért várok még a teljes megnyugvásig.

(#32981) Daffni2:
Köszönöm a linket! A most orvostól kapott gyógyszerében megvannak ezek a hatóanyagok, de ezekből veszek és ha elfogy a gyógyszer, akkor kicsit hosszabb távon is kap ezekből a máriatövises cuccokból.
+ épp most néztem, a rendes tápjában is van máriatövis, de gondolom nem túl nagy mennyiség.

(#32985) jézusom:
Az első orvos akihez vittem nem ért rá azonnal foglalkozni vele + azt mondta, hogy 20 perc elteltével már felesleges hánytatni. Szerencsére ezt a kutya nem tudta, és amíg a másik dokihoz mentünk, magától hányt. Fr. bulldog / boston terrier keverék test, staffordshire viselkedéssel :DDD 11 kg.

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#32997) Dorian


Dorian
félisten

Szerencsére nem gyászkerettel kell feltöltenem ezt a képet róla.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#32998) jézusom válasza Dorian (#32997) üzenetére


jézusom
addikt

Cukker :)

(#32999) Daffni2 válasza Dorian (#32996) üzenetére


Daffni2
addikt

Örülök, hogy jól van :)

A ajánlott készítmények igen jól "működnek"
A kutyámnak, 6 hónapig tartó fájdalomcsillapító(onsior) és antibiotikum(Dalacin) kezelés ellenére tökéletes lett a vérképe, a máj enzim értékek is!
Itt már teljesen gyógyultan 3 napos kiruccanás alkalmával(szállodai szoba őrségben)

"Aki ad,az nyer"

(#33000) Cyberpunk válasza Daffni2 (#32999) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Szép dobi. :)

Ő itt az én reményem, nem én csináltam szal szar a felvétel. :D [link]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.