Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz nyávogi #1971 üzenetére
Az ösztönök ellen nem lehet nevelni, dehogynem és igen sikeresen, csak sok törődéssel és szerettel .
Olyan Mastino napoletano kennelben jártam ahol a gazdi a mázsás kant, egyetlen halk mondattal hívta le a szukáról a fedezés elején .
Aztán pedig olyan Bordeaux-i '' tenyésztőnél '' is jártam, aki kijelentette, hogy az összes szukáját császároztatja, mert így neki kényelmesebb .
Természetesen kirívó esetekben szükséges lehet az ivartalanítás, én csak az általánosítással nem értek egyet .
Viszont azzal sem értek egyet, hogy csak azért, hogy a gazdinak könyebb és nyugodtabb élete legyen, ivartalanítsuk az állatot .
Az állatok nem tehetnek semmiről, arról sem, hogy a gazdi nem ér rá vele foglalkozni .
Az állattartás szerintem nagyon nehéz és sok lemondással járó feladat, de megéri .
Azzal sem, hogy nem lehet 2 szukát együtt tartani .
Dehogynem lehet. sőt akár többet is . Viszont itt is lehet olyan egyed, aki nem alkalmas az együtt tartásra, de ettől még nem szabad olyan tanácsot adni senkinek, hogy 2 szukát nem lehet . Két kant már sokkal nehezebb, nekem még soha nem skerült, bár már láttam erre is sok szép példát . Attól még, hogy az én kanjaim nem tolerálják egymást, nem jelenti azt, hogy a kanok nem tarthatóak egymással .
Viszont az én kutyáimmal is sántít az a megálapítás, miszerint azért nem szökdösnek, mert ott a 2 szuka is .
Egy szuka évente jó esetben 2x tüzel, eszerint a kan megelégszik ezzel és nem akarja a falu összes más időben tüzelő szukáját megkeresni ? Az év nagyobbik részében nem dolgoznak náluk a hormonok ?
Nos ez aligha hihető .
Egyébként teljesen mindegy, senkit nem akarok meggyőzni semmiről, csak a véleményemet mondtam el .Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- További aktív témák...
- TRACON CO201A Szén-monoxid (CO) érzékelő 4,5 V DC (3 1,5V AA), 85 dB digitális kijelzővel.
- Stiebel Eltron SN 15 SL villanybojler
- Új Techson 16 csatornás Analóg és IP HD rögzítő DVR 2TB HDD
- Electrolux XIO Z1010 porszívóhoz bolygó kereket keresek (XIO Z1020 és vagy XIO Z1030)
- Fém mobil számítógép üvegasztal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest