Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinya007
aktív tag
Megfigyeltétek már Ti is, hogy borús, esős időben kutya hangulata rosszra változik?
Én kutyám ilyenkor, míg bír csak szomorúan néz kifele óljából, aztán ha jól meg kell ugatni a postást, vagy egyébb ''nemkívánatos'' személyeket, akkor azért kimegy elázni.
Nem tudom, hogy ez közvetlen időjárással kapcsolatos-e, vagy közvetetten azzal, hogy ilyen időben nincs séta vagy játék a szabadban. Már ha ilyen gondolkodásra képes: ha esik -> nincs séta, játék.
Azaz, hosszútávú memóriájuk jól működve azt mondja, sajna ilyen időben nem lesz program gazdival?!
Régebben olvastam egy könyvben, hogy kutyák rövid távú memóriája nem túl jó, például, ha elszökik és hívásra nem jön azonnal vissza, hanem jól megkerget mondjuk egy macskát és csak utána, akkor ár nem szabad dorgálni mert azt hiszi azért kapja mivel visszajött.
Szoktam kutyámmal bújócskázni, és emlékszik a búvóhelyekre, továbbá megfigyeltem azt is, hogy pár napra visszamenőleg arra is emlékszik, hogy akkor épp hova bújtam és ennek megfelelően keres, tehát először a legutóbb használt búvóhelyen és így tovább, míg meg nem talál!
Ezek szerint rövid távú memóriájuk nem, hosszú távú viszont jó?!
Egy érdekes, cikk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Asztalos klub
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest