Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz ClioRS #15493 üzenetére

    Nem rossz a kérdés.... :)
    Azért van annyira "sztrárolva" a WD, mert sokan veszik és elégedettek vele, illetve egy nagy múltú, bejáratott gyártó ilyen téren. Nem rossz a Samsung M3 sorozat se, az ára mképpen vonzó, de a korábbi ugyenezen S2, M2 néven futó modellekel is vegyes volt a tapasztalat megbízhatóság terén, ahogy Adata termékeivel is.
    Seagate azóta jobb ilyen, 2,5" téren, h most átcímkézett Samsung vinyók vannak benne, mert a korábbi gyári Seagate vinyós külsőik kissé megbízhatatlanok voltak....ez a Backup Plus, illetve az aluházas Slim változata mondhatni ajánlott lehet, de itteni tapasztalat nem nagyon van róla.
    Egyébként My Passport Ultrák és Samsungok is 3 év garisak, ahogy SIlicon Power és Transcend termékei is, más kérdés, h adott bolt/ webshop mennyivel kínálja...

    Meg eleve 2,5" külső HDD-ből rengeteg gyártó van, tudnék felsorolni csak gyári kompaktból vagy 35-öt, de 2,5" rackből is több, mint 40-et....
    Mondhatom én, h ott van a prémium kategóriás Lacie, OWC, Freecom , mivel drágák, nehezebb beszerezni őket, lehet hanyagolni fogod.
    Viszont mindet itt se próbálgatjuk végig, nincs róla tapasztalat és azért vannak elsősorban a gyakorta vásároltak kiemelve.
    Ha 2,5" 2 TB-os kell, akkor ezt a korábbi hsz-t tudom ajánlani [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés