- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Elég furcsa eset történt ma velem, szerintem másnak kézbesítették az Aliexpressről rendelt csomagomat.
Ma gondoltam ránézek a csomagomra, hogy merre jár, ha már adtak hozzá TN-t. Hát erre meg ezt látom:
Ez mind szép és jó lenne, csak az a baj, hogy Koroncó kb 200km-re van tőlem... Ezt hogyan sikerült így elkevernie a postának? Vagy csak szimplán másik trackinget adtak a csomagomhoz? A másodikat elképzelhetőbbnek tartom, ugyanis én is meglepődtem, hogy regisztráltként adták fel a kb 1500Ft értékű csomagomat. Oké, tudom nem nagy érték, de akkor is ez elég bosszantó, hogy más kapja meg az én már kifizetett csomagomat...Van valakinek ötlete mit lehetne tenni?
-
Yasuo
aktív tag
válasz
Bornie127 #82200 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ma reggel kaptam értesítőt, hogy átvehetem a postán, gondolom 3 óra után. Hát mondjuk ez elég érdekes, hogy már meg sem próbálják kézbesíteni, inkább csak bedobnak egy értesítőt... Mert sikertelen kézbesítés nem lehet, hiszen a tracking nem ír ilyesmiről. -
Yasuo
aktív tag
válasz
Philips103 #82143 üzenetére
Nekem eddig 9 nap volt a rekord kínából. Ha gyors, és pontos szállítást akarsz akkor Mo-ról rendelj...
-
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Még a hónap elején rendeltem Banggoodról 60$ értékben egy dolgot, amit valószínűleg vámolni fognak. Még sosem volt ilyen rendelésem amit vámolni kellett volna, ezért rengeteg kérdésem van ezzel kapcsolatban.
Annyi megvan, hogy a posta honlapjáról letöltött lapot ki kell tölteni, és el kell küldeni e-mail-ben a postának. Ezen a lapon mindent ki kell tölteni? Az árú összegét dollárba vagy forintba írjam oda?
És ezen kívül a PayPal-os vásárlási igazolást kell nekik elküldeni e-mail-ben? Elég csak lescreenelni? Ennyi?
Köszönöm szépen előre is!szerk.: Vagy elég csak a PayPal-os igazolást elküldeni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest