Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
Na,ma én is megkaptam a postától,hogy vámolnak.
Gearbesten hol találom a vámolt árum számláját?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
válasz UberMutant #82423 üzenetére
Érdekelne...
Ugyanis fentebb olvastam,hogy ha a vám(áfa) értéke nem éri el a 10 eurót,el szokták engedni.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
Nem tudom ide tartozik e...
Rendeltem egy árut egy uniós országból.
A www.glamira.hu oldalról.
Elutaltam az összeget, 2 napja,le is vonták a szamlamrol.
Ma nézem,és visszakerült az összeg a számlámra.
Ez mitől lehet?Ilyent még nem láttam.
A megrendelesem továbbra is függőben van az oldalon.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Geekbuying tapasztalat.
Tv box rendeles olasz eu raktarbol.
Rendelés ideje: 12.11. 18:37
Átvettem: 12.13 16:02
😊
Mindez 5 dollár szállitasi díjért.👍😊
A szomszed varosbol sem ert volna ilyen hamar ide.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ez mit takar?Tudtok segiteni?
Dear Paul,We would like to extend our apologies for this inconvenience.
Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Please also refer to our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
After reviewing your case, please review our possible solution below:1) Return the item to us for a refund(Because the item is currentlr back ordered, therefore we can't resend it to you in this case).
Once we receive your returned item we will refund you to your Gearbest Wallet, and in addition reward you with extra points. (You will receive 1 points for every 1 USD refunded, e.g 1 USD=1 points, 3 USD=3 points).This refund will be processed within 24 hours.
Learn more about wallet benefits : http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Learn more about points benefits : http://www.gearbest.com/about/about-points.htmlCustomers need to pay the return shipping fee first. After Gearbest has received the product return and confirmed the DOA, the return shipping fee cost will be fully refunded.
If our technical staff determine the item is not DOA, Gearbest will act in accordance with its own policy.Before making any decision, please consult your local post office to know the price of returning the item and inform us about it.
Our address is in Atalayas, Alicante,Spain.We look forward to hearing from you at your earliest convenience with your decision.
Best Regards
Evelyn
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
Geekbuying-ról van 100% áfa mentes szállítás?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
válasz havri1 #88952 üzenetére
Ezt az emailt kaptam toluk:
Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#56930815). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
If you have any question, please feel free to contact our customer service cservice@banggood.com.
Kindest regards,
Banggood Team
Gondolom toroltek a megrendelest.
Mikorra kapom vissza a penzem?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
Bangoodon rendeltem egy arut,ami kozben felesleges lett. 6 napja processingbe van,holott 24 oran beluli szallitast irtak.Ezt le tudom mondani?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
2018.12.23-an rendeltem egy termeket Bangoodrol.
2019.01.01-en postázták.
Ma irtam ugyfelszolgalatnak,hogy nem kaptam meg.
Meddig fordulhatok Paypalhoz ha esetleg el akarnak huzni az ugyet?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
Spanyolországba kellene egy csomagot visszaküldenem.
Mi lenne a legolcsóbb alternatíva?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest