Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
válasz szili.tamas1 #19926 üzenetére
Na megrendeltem, egyébként egy 10 dolláros tokhoz free china postal adnak tn-t, vagy egyszer majd jön simán?
-
laslie92
senior tag
válasz szili.tamas1 #19932 üzenetére
tudom de mégis azt irja h nincs ilyen. DHL global mail lel rendeltem de zárójelben ott van h deutsche post
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
janaman01
addikt
válasz szili.tamas1 #19977 üzenetére
Látod ezek a kis ferdeszemüek ezzel szórakoznak hogy hosszabbitják a szálitási időt......
Szilvia...sok mindent nem tudsz csinálni max várod a csomagodat....és igen elképzelhető, hogy ilyen sokáig nem érkezik meg....van aki már 50 - 60 napja várja a cuccait...
viszont ha megvámolják a csomagodat, ( ha 22 euro fölötti volt az ára..., bár ezt nem nagyon tudod, mert gondolom a vaterás rárakta a hasznát)akkor számits +27 % ra...
a vaterás eladót meg fel kéne jelenteni..[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
NOBODY
tag
válasz szili.tamas1 #19983 üzenetére
Komoly.
Az eladó rég visszafizette az árát, mindenki be happy.
Egyszer csak ott van a postaládában. Írtam az eladónak, hogy 4 hónap alatt ideért. Azt mondta tartsam meg ajeszba. Ráadásul semmi sérülés, kosz, tehát nem akkor találták meg a raktár sarkában, a feladás dátuma pedig egyezett azzal, amit az eBayen beírt. -
asturel
őstag
válasz szili.tamas1 #19977 üzenetére
Nekem ugyanezt jatszotta el, mikor 60 nap utan inditottam disputet. Kozben irkalt, hogy zarjam a disputet es visszaadja a penzt, meg hogy varjak meg egy hetet meg aztan meg egyet. Eltelt tobb mint 2 het aztan claimre valtott a dispute es ali adta vissza a penzem. (Azota sincs a trackingben uj bejegyzes (szeptember kozepen volt az utolso), ez meg szeptember eleji rendeles volt es par hete kaptam vissza a penzt , raadasul 3$-os kis aprosag volt..) Azota csak ebay-ezek, szo nelkul kaptam refundot 45. nap utan mindig, bar jobban orultem volna ha inkabb megjon.
-
moy01
csendes tag
válasz szili.tamas1 #19986 üzenetére
Szerintem nem. Sajnos az apróbetűs , vagy a megjegyzés részt senki sem olvassa el . Ami túl szép hogy igaz legyen , az túl szép is marad.
(nem eladó vagyok a vateráról )[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz szili.tamas1 #19994 üzenetére
na az maga lenne a menyország a vaterás eladási ár ugye az "eladó" hasznával + áfa...annyiért már itthon is meg lehetne kapni a cuccot....
-
fecs
senior tag
válasz szili.tamas1 #20092 üzenetére
Buta kérdés, nem gugliztam: EU-s adószám nem erre való?
Pixel 6a
-
krisi047
aktív tag
válasz szili.tamas1 #20092 üzenetére
Valóban nem a legjobban fogalmaztam. Néhány webshopon ha cégként rendeled, akkor az áfamentes árat mutatja, ergo gondolom itthon kell megfizetni az áfát, akkor meg mi akadálya?
-
Deapimp
csendes tag
válasz szili.tamas1 #20253 üzenetére
Ennek az átvétele ,hogy történik? Futározza ki? vagy posta? vagy csak bedobják a posta ládába?
-
janek69
senior tag
válasz szili.tamas1 #20386 üzenetére
Igen elírtam,de gondolom jelenleg egyik posta sem száguldozik.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz szili.tamas1 #20446 üzenetére
Ahh, ok, köszi...
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
dethroner
veterán
válasz szili.tamas1 #20507 üzenetére
Nem tudom hogy a postásom vagy az MPL kocsiról dobták-e be az értesítőt, csak annyi van benne értesítés küldemény érkezéséről. A feladóhoz van írva MPL. Mondjuk azért furcsállom, mert amikor a vámnál a csomagom státusza változott hétfő este, azonnal el is küldtem a szükséges dokumentumokat. Lehet hogy még az előtt elküldték, hogy a státusz frissült volna?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ephgsm
csendes tag
válasz szili.tamas1 #20523 üzenetére
Egy repülőn jött az enyémmel nagyon úgy néz ki..
-
El_Diablo
tag
válasz szili.tamas1 #20630 üzenetére
Igen gondoltam erre is, vagy esetleg más célországra.
-
törölt tag
válasz szili.tamas1 #20629 üzenetére
Nem kell hozzá a bíróság! Egy jó ügyvéd ír egy levelet és általában fel szoktak hagyni a sumákolással, mert annyit már nekik sem ér az a 3000Ft, hogy esetleg elveszítsék az állásukat.
-
Endura69
csendes tag
válasz szili.tamas1 #20622 üzenetére
Írtam,hogy vitát nyitottam,az eladó nem fogadta el,én meg fenntartom,amig le nem jár.Aztán az alibaba veszi át a kivizsgálást.Várom a végeredményt.
Te is fiam,Bluetooth?
-
Endura69
csendes tag
válasz szili.tamas1 #20636 üzenetére
Majd írd meg,hogy mi történt a vitával nálad!Nekem azzal,hogy az eladó nem fogadta el,a visszatérítés kérés ősszege
nullára változott(amit nem értek miért), és a vita escalated lett.Most már a panaszközpont kezében van a döntés,hogy kinek ad igazat.2013.09.28.-án fizettem ki ezt a terméket(led szalag) és aztán pár napra megint rendeltem az eladótól.Most mind a két rendelésem vita alatt van,egyiket sem kaptam meg ennyi idő alatt és nem fordították vissza a csomagot.Te is fiam,Bluetooth?
-
tom222
csendes tag
-
sityuka80
tag
válasz szili.tamas1 #20809 üzenetére
December 12, 2013 Processing
December 12, 2013 Processing Transaction ID: 2SR14038DR8208715
Payment Type: PayPal Express Checkout (instant)
Timestamp: 2013-12-12T06:21:02Z
Payment Status: Completed
Amount: 304.84 USD
December 14, 2013 Shipped 1816033531 HK DHL
December 14, 2013 Shipped 1816033531 HK DHL
December 14, 2013 Shipped RF192512258SG Singapo SPack IMAIRE szerint már elküldték nem?
Akkor minek kérik a címet?
Akkor nem tudták volna kiszámolni?
Ebben az összegben benne van majd 40USD.
üdv.[ Szerkesztve ]
-
Marty
tag
válasz szili.tamas1 #20955 üzenetére
Valahogy sejtettem
KB az összes terméke best buy[ Szerkesztve ]
-
Marty
tag
válasz szili.tamas1 #20958 üzenetére
Nem is kevesen, nézegettem, vegyesen simán eladot már 15-20 dbot.
-
Stanley-B.
őstag
válasz szili.tamas1 #21078 üzenetére
nekem 4 tablet átcsúszott mostanság, csak mondom.
-
raulicio
senior tag
fél éve még fordítva voltak az arányok sima postával, azért kérdezem.
-
CATTER
csendes tag
nem tudom 80-20... nekem 5ből 1 volt drágább.....az 20-80....
[ Szerkesztve ]
-
vranyek
aktív tag
válasz szili.tamas1 #21249 üzenetére
Azért még kijön az évből 4 munkanap
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
vaki
aktív tag
válasz szili.tamas1 #21410 üzenetére
Köszönöm, ez megnyugtatóan hangzik
A felhasználóbarát felhasználó
-
Outlander
addikt
válasz szili.tamas1 #21430 üzenetére
Max akkor ha Pesti címzés és még 15 elött átadták a postának...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz szili.tamas1 #21433 üzenetére
Ha még aznap 15 ig lezajlik a vámolás és átadják a postának kézbesítésre akkor valóban.
De ez egy szombati munkanap volt, ráadásul karácsony elött...
-
Ybron
senior tag
válasz szili.tamas1 #21433 üzenetére
Nekem is megjött, csak nem ünnepekkor...
-
pro_zsolt
csendes tag
válasz szili.tamas1 #21430 üzenetére
igen megkaptam
minden rendem volt.
boldog karácsonyt mindenkinek! -
szobipeti199
tag
válasz szili.tamas1 #21460 üzenetére
Hogy müködik ez a refundos dolog? Elmagyaraznad? Köszi!
-
szobipeti199
tag
válasz szili.tamas1 #21486 üzenetére
En tmallrol rendeltem dec. 6odikan, Dhllel +60 usdert esmeg mostsem kaptam meg. En tudok valahogy refundolni?
-
szobipeti199
tag
válasz szili.tamas1 #21495 üzenetére
Igen kaptam. Szàm alapjan mar uton van, de azert fizettem +60 usdt hogy 4-6 nap alatt ideer. Ahoz kepest mar több mint 2 hete jön..
-
lord.lakli
őstag
válasz szili.tamas1 #21659 üzenetére
Karácsony utáni munkanapok jövő héten: december 30-31., január 2-3.
-
azbest
félisten
válasz szili.tamas1 #21664 üzenetére
Tévedés. Munkanapáthelyezések: dec 7 - dec 24 helyett, dec 21 - dec 27 helyett. Dec 30-31 az munkanap. Jan 1 szabad. Ha keddre vagy csütörtökre esett volna jan 1, akkor lett volna a hétvége és közé eső nap áthelyezve. Itt egy praktikus naptár: [link]
A posta oldalán van részletes infó arról, hogy mely napokon és milyen formában dolgoznak. [link]. A hivatalokban is trükkös a nyitva tartás, épp ma néztem egy helyet, ahol 30 után csak 7edikén fogadnak ügyfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz szili.tamas1 #21664 üzenetére
Az eredeti hozzászólás jövő hétről szólt és az volt az állítás, hogy csak 1 munkanap lesz, erre írtam, hogy 4 azaz 1.
-
poffsoft
veterán
válasz szili.tamas1 #21769 üzenetére
Ez csak a legvégső esetek egyike.
Másnak sikerült így feladni már, és nem Chuck Norris volt az (vagy mégis???).[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz szili.tamas1 #21767 üzenetére
Azthittem h értékes küldemény.
Én 10k alatt nem szorakozom hanem eladó alkatrésznek, ha magam nem tudom megjavítani.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
janaman01
addikt
válasz szili.tamas1 #22082 üzenetére
na majd beszámolok , pont azért nyomtam rá 1 dodot, hogy HK val jöjjön hátha hamarabb ideér
-
janaman01
addikt
válasz szili.tamas1 #22082 üzenetére
neked volt igazad
megérte az +1 dodo HK post, itt volt a szilveszter és már itt is van.....2014-01-03 20:37, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013-12-27 15:40, (HONG KONG) , Item information : Küldemény felvéve / Item accepted/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
ZS3NI
őstag
válasz szili.tamas1 #22171 üzenetére
Te kajak elsütötted azt a postásnak hogy a te adódból van a fizetése?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
hevizms
addikt
válasz szili.tamas1 #22173 üzenetére
Köszönöm a választ.Megmondom őszintén én nem találom az összefoglalóban ezeknek a kódoknak a leirását,ha mégis benne van csak én vagyok béna,akkor elnézést.
Amúgy még mindig ámulok hogy ebből a röviditésből-UAIEV-hogyan lett Changi repülőtér? -
RVR400
veterán
válasz szili.tamas1 #22171 üzenetére
A NAV tudja, hogy mekkora fizetésed van, aminek az adójából többek között (1 nyugdíjas, 1 egészségügyi dolgozó, 1 rendőr, 1 kisebbségi, stb) még egy postást is ki tudsz fizetni?
-
RVR400
veterán
válasz szili.tamas1 #22423 üzenetére
Szerintem egyértelmű, hogy előre ki van kérve a szám, és csomag még sehol nincs.
-
N0rMen
csendes tag
válasz szili.tamas1 #16399 üzenetére
Nekem 2013.12.31-én került "Küldemény vám elé állítva"-ra, azóta semmi változás (9 napja!!!, míg CN és HK csomagok ugyanekkor 2-3 nap alatt átjötte).
Pontosabban directlink-en nekem is megjelent 2014.01.03-án ez a "Local mail tracking" üzenet.
Nem tudom, hogy lehet-e hozzá köze, de a svéd post (www.posten.se) oldala nem elérhető jó pár napja, valami olyasmit írnak, hogy dolgoznak a hiba elhárításán. Lehetséges, hogy emiatt a directlinkes "Local mail tracking" üzenet? (Hogy a helyi postánál, www.posta.hu -n ellenőrizd a csomagod)Amúgy miután feladták a csomagot, először directlinken látszott róla csak információ, kb. 1 hét után volt elérhető ugyanattól a pillanattól a magyar és a svéd posta oldalán is.
-
Outlander
addikt
válasz szili.tamas1 #22751 üzenetére
Én is ezt hittem egy hónapja, azóta is csak simán elküldve az állapota.
-
Laza...
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz szili.tamas1 #22776 üzenetére
A gyerektabletre?
-
Zeki
nagyúr
válasz szili.tamas1 #22778 üzenetére
Nálam a 4éves fiam fog kapni, mert a laptopomon youtube videózgat (cars).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest