Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsiz

őstag

válasz faresz5 #59762 üzenetére

nem feltétlenül kamu, jó persze tudom.. kínai, nem kell mindent elhinni neki ha el akar adni valamit neked.. de azért azt is figyelembe kell venni, hogy kevés darabot adnak akciósan és sokan akarják.. tehát nem csoda ha nem sikerül, inkább az ha mégis sikerül.

nekem is törölte a rendeléseket. mondták is, hogy mivel nem sikerült kifizetni (mivel kifogyott az akciós termék mire fizetni sikerült volna), ezért sikertelen a rendelés, ezeket pedig majd törlik. azt meg úgyse fogjuk soha kideríteni h a világon az a pár darab cucc tényleg odakerült-e valakihez vagy sem.. nem mondom, hogy biztos nem kamu, de azért van rá esély hogy nem az. gondolj csak bele mennyi látogatót\potenciális vásárlót szereznek most ezzel az akcióval, én pl most regeltem be hozzájuk. már vásároltam is, igaz csak egy apróságot, de nem ez volt az utolsó vásárlásom tőlük, látva a support hozzáállását is.. szóval még akár meg is érheti nekik azt a pár cuccot szinte ingyen odaadni annak a pár embernek akinek összejön. ha jól csinálják csak nyerhetnek vele (nem úgy mint pl talán az edigital tavaly black friday-kor)

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés