- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #59298 üzenetére
Nekem is OTP-s Maestro, most májustól PayPass-os is.
Csak eddig jellemzően Visa/Mastercard volt az általánosan elfogadott, abból is a dombornyomottat szerették. Akkor már itt is enyhítettek a feltételeken. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
wolpertinger #59296 üzenetére
lightinthebox eu raktárból rendeltem korábban többféle UWatch-ot
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
-
wolpertinger
csendes tag
Sziasztok! Okos órát rendelt már valaki kínából esetleg az euból? Tapasztalatok esetleg hogy honnan és milyet érdemes? Köszi a segítséget, szép napot!
“Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag.”
-
nyisziati
veterán
Meglepődve vettem észre, hogy az AliExpress-en lehet Maestro-t is választani a fizetési opciók közül.
Van erről tapasztalat? Magyart elfogadnak? -
Ha mondjuk veszek tőle valamit ami amúgy CN postán jönne akkor ha gyorsan szeretném megkapni ezzel +1usd és gyorsan jön? Vagy félre értettem?
Vagy ha több lesz mint 1 usd akkor honnan lehet tudni hogy mennyit kell ráfizetni különbözetet?
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
beg
veterán
válasz
VANESSZA1 #59284 üzenetére
Ez egy eladó szolgáltatása, nem az alié.
If you ask fast express , pls create an order here to pay for the extra freight, or the price differnence
So that we can change fast express for you .You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zsiz
őstag
válasz
maj-viktor #59274 üzenetére
én nem is azért panaszkodnék... scannelni tudok itthon is, nyomtatni nem..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
motrola
aktív tag
http://www.igogo.es
Ezt a shop-ot ismeri valaki esetleg? Megbízható ?
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
M_o_g_y_i
őstag
tahepa: vagy, és SŐT!!!
Egyszerűbb, de ha nem kellenek a fölösleges "fícsörök", még jobb is.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
tahepa
senior tag
-
LámaZ
addikt
Régen írta valaki, hogy van egy univerzális újratölthető elem-töltő, amely a legjobb.
100$ körüli ára volt. Ez lenne?
PowerEx MH-C9000 WizardOneOlyan kellene, amely mindenféle elemet tölt, kezdve a Ni-MH-tól a Li-ionig.
Van itt egy olcsó kínai, de szerintem nem jó.
Legyen minden jó!
-
Bozek
nagyúr
Nem is fut ez olyan rossz időt. Bár 1 hét kellett, mire a GearBest küldött TN-t, de gyorsan Magyarországra ért.
2015-07-27 13:45
The item has arrived in the country of destination2015-07-27 07:25
The item is on transport to the country of destination2015-07-25 11:01
The item is at the PostNL sorting center2015-07-24 12:04
The item is at the handover point from freight carrier to PostNL2015-07-23 12:04
The item has arrived in the transit airport2015-07-23 10:05
The item is ready for shipment2015-07-23 01:13
The item has left the originating country2015-07-22 20:00
The item is received by the shipper in the originating country2015-07-21 07:28
The Item is at the shippers warehouse -
Graphics
Jómunkásember
válasz
maj-viktor #59274 üzenetére
Én a nyilatkozatot fotóztam mobillal, és elfogadták.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
maj-viktor
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
maj-viktor #59266 üzenetére
Ja, persze, nekem is annyiannyi eleg volt a tabhoz
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Unsign
tag
SG post mostanában. Szerencsés kis csomag.
Destination Country - Cache Time:2015-07-27 10:01 - Go to official website
2015-07-24 17:48
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-07-22 00:10
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-07-20 09:06
Célországba elküldve / Item sent abroadOrigin Country - Cache Time:2015-07-27 09:58 - Go to official website
2015-07-24 17:48
Arrived at overseas (Country code: HU)
2015-07-22 09:06
Despatched to overseas (Country code: HU)
2015-07-20 09:06
Received from Customer -
tahepa
senior tag
Ez postai konyhanyelven mit jelent?
"Left international place of exchange
Budapest
Hungary" -
beg
veterán
válasz
mfranky #59267 üzenetére
Mivel fizettél? Ha paypal, akkor ott indítasz dispute-ot. Még benne vagy a 180 napban. De azért április óta csendben várni...
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Az ibuygou.com oldalról rendelt "Original Xiaomi Piston Earphone Updated Version Brown" cuccom valahol elveszhetett kína és eu között, mert még mindig nem kaptam meg, hol lehet ezzel kapcsolatban reklamálni? Van valakinek tapasztalata? Az oldaluk egy nagy katyvasz...semmi supportRendelés áprilisi kb., és az oldalon "delivered" státuszban van, szóval állítólag "megkaptam"... Mit tudok ilyenkor csinálni?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #59216 üzenetére
Hohooo
2015-07-27 09:35 - Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documentsEgyszóval megteszi nekik a mobilos kép is... nem kell scan!
(mármint a nyilatkozatot kitöltve... aláírva - szig számmal)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
válasz
marciart11 #59260 üzenetére
~2-4nap kell neki, hogy PP-ről visszamenjen bankkártyára a refund!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
jojoando
aktív tag
válasz
OTP nem kapkodja el érdekes módon, nekem volt, hogy személyes megjelenés után jelent meg egy 15 napja átutalt összeg, valahogy a pénzt vissza az ügyfélnek nem éppen a korrekt tudásuk.
Sajnos ilyenek! -
válasz
péntekre biztos jóváírják
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
hfrici
aktív tag
válasz
Nyugalom, türelem.
-
rasky
senior tag
Aki használta már a paypal visszaküldési költség visszatérítést, a formanyomtatványban az amount of return és a country of return mezőkbe mit kell írni?
-
vadkörte
addikt
válasz
marciart11 #59254 üzenetére
Mivel a két ország - pontosabban időzóna - között van egy kellemes 7 órás időeltolódás, a feltételezésed helytálló.
(#59239) diablo1984:
Félreérted! ÉN nem a távol-keletiek helyett, hanem azok mellé ajánlom a mymemory-t. Elméletileg ez egy angliai webshop, így nem kell aggódni, hogy egy nagyobb összegű vásárlás során fennakad vagy sem. Az árai sem olyan biztos, hogy rosszabbak, mint Wnag Chen-é az Alin/E-bay-en.
Nem mellesleg attól sem kell félned, hogy a 64GB-os SanDisc microSD valójában egy átírt fejlécű noname 1GB-os. A szállítási idő nálam eddig a legrosszabb esetben is 7 naptári nap volt. (a borítékban ott a szállítólevél és a számla is)(#59240) kgabor89:
Sanszos, hogy egy konténerben jövünk.Üdv. V. Körte
-
Zeki
nagyúr
válasz
marciart11 #59250 üzenetére
Rájuk írsz.
-
Dominó85
addikt
És lehet lesz még egy, kettő ilyen. Talán rá kéne keresni a "miért"-re és nem csodálkozni. Az, hogy "célországba elküldve" többször szerepel, csak annyit jelent, hogy A-ból B-be míg eljut, hány elektronikai rendszeren lett lecsippantva (ki és becsekkolás reptéren, csomagellenőrző vagy átvevő pontokon).
* Péter - 06302461862 *
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
marciart11 #59250 üzenetére
emait nem kaptál rola?
-
marciart11
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem banggood alkatrészeket aminek csak egy kis részét tudták elküldeni, másik részét közel egy hónapja nem tudják, fölajánlották hogy vissza adják a nem elküldött alkatrések vételi árát. Elfogadtam azt írták hogy 48 órán belül vissza kapom most már 60 óránál tartok mi a teendő?
PayPall fizettem, vagyis a pénzt is PayPall ra küldik! -
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Szimpla airmail economy eddig ha kiment USA-ból már nem láttam tracking-ban és általában itt volt 20munka nap alatt. Most még mindig látom a nyomon követést mely szerint Amsterdam-ban van meg eltelt 22nap.....
Ez mit jelenthet vagy mi lehet? Más útvonalon küldték vagy rossz helyre, vagy micsoda?A segítséget előre is köszönöm!
-
Bozek
nagyúr
Jó ez a nyomkövetés. Reggel megjelent, hogy Célországba elküldve, majd később még egy ugyanilyen bejegyzés, jövő hét hétfői dátummal.
-
Keput
csendes tag
válasz
Turbobacsi #59244 üzenetére
hát igen, annak utána jártam én is hogy kínából jön, igazából a vámköltség megtérítés része érdekelne a dolognak, hogy működik-e, ugyanis állításuk szerint ha fizetsz 0,99$-t pluszban akkor kapsz egy vámbiztosítást, ami azt jelenti, hogy ha adódnának vámköltségeid akkor azt ők visszatérítik a részedre, ha elküldöd róla a vámokmányokat. Tehát hasonló megoldás lenne ez mint régen a pandawillnél is volt, te befizetsz minden vámköltséget, ők pedig visszafizetik a részedre azt.
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
én pont innen rendeltem egy IP kamerát, de kínából jön a csomag, már beérkezett, épp rettegek a + kts.-től
(utánanéztem: az nem EU raktár, hanem minden kínából jön, info itt: [link]update: most látom hogy minden rendben:
2015-07-25 18:21 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
hunterk43
csendes tag
Ez egy Belga Postás csomag, de a magyar posta oldala nem találja. Ez valós és ezek szerint jövőhéten megkapom ?
2015-07-24 18:15
Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2015-07-23 09:56
Departure to country of destination
2015-07-17 13:00
Arrival at export hub
2015-07-17 00:01
Item is ready for transport
2015-07-16 09:32
Item is announced / bpost received the information -
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az [link] oldalról való rendelésről? VAT insurance opcióról? DX.com manapság nem a legjobb hírben lévő oldal ezért érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok az EU direktes részéről? Valaki kapta már vissza a vámköltségeit? Eddig én Tinydealről rendelgettem a dolgokat, most már látom hogy ott is van eu rendeléses opció, spanyol országból, illetve angliából is, ezzel esetleg próbálkozott már valaki? Ha beteszek a kosárba egy terméket a spanyol warehouse részlegről akkor szinte ugyanúgy viselkedik mintha a sima kínai felületről tenném be, azaz sehol nem látszik hogy azt európából fogom megkapni ténylegesen és vámeljárások nélkül. Ha esetleg ezek nem megbízhatóak ezen a téren, akkor esetleg valakinek valami más oldallal kapcsolatban van tapasztalata? Köszi előre is.
-
kgabor89
csendes tag
-
pusi1981
aktív tag
Gearbestes rendelésemet Junius 18.-án adták fel. A mai napig semmi.
Azaz 37 napja nem jön a csomagom. Munkanapokat tekintve pedig 26 napnál járok.Szerintetek várjak még vagy kérjem vissza a pénzt ???
-
beg
veterán
válasz
floratm #59234 üzenetére
Nem. Elmúltak a régi szép idők, most nagyon figyelnek mindenre a sima postánál is.
EU lerakat, vagy EU transzfer, ezek közül választhatsz ha tutira akarsz menni.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
floratm
senior tag
Korábban rendeltem már geekbuyingrol telefont DHL-el okosba, nem kellett +terheket fizetnem. A kérdésem az jogy ez müködik e tablettel is mivel az 10 colos nagyobb méret?
-
atala
addikt
Rendeltem kedven memóriásunktól (sinceritytrading), és rekord idő alatt meg jött a csomag. 13-án postázta, és 24-én nálam volt. Sima postázással.
-
hevizms
addikt
Szép napot.
Tanácsot kérnék tapasztaltabb vásárlóktól.
Vettem egy usb töltőt órával egybeépitve motorra 3000 ft értékben free shipping-el nyomkövetés nélkül.Megjött,de az óra része nem megy.Elem megnézve,másikkal próbálva sem.Szóval rossz.
Mi a jobb megoldás ilyenkor?
1:jelzem az eladó felé az ebayen hogy megkaptam,de rossz és refund
2:megvárom a szállitási határidő végét és jelzem hogy nem kaptam meg és refund,aztán másnál rendelek egyet -
hunterk43
csendes tag
Ha csak a tracking alapján látom, hogy vámolják, SMS-t és értesítőt se kaptam még(jövőhéten kapnám gondolom), attól még kitöltve küldhetem Maganszemely_Vamkezelesi_nyilatkozata dokumentumot a postaimportnak ?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Merimobiles Eurolines szallitasaval kinek van tapasztalata?Tartjak a 10-15 napot?
[ Szerkesztve ]
-
vapega
tag
-
KDSH
tag
Sziasztok!
Némi gondolkodás után én is úgy határoztam, hogy rendelek külföldről telefont, ha már itthon nem akarják forgalmazni. (XiaoMi Redmi 2 813)
Olyan webshopból szeretnék rendelni, ami az EU-n belülről szállít. Két boltot néztem ki, az egyik az Honorbuy a másik a xiaomiforsale.com.
Pár kérdésem lenne mindkettővel kapcsolatban.
Az Redmire az Honorbuy azt írja, hogy "Stock in Europe", de ha az EU direct szekcióban nézgelődök, ott már nem látom. Nem értem, hogy akkor most van nekik az EU.ban vagy nincs? Amúgy honnan szállítanak?
Másik kérdés, hogy a xiaomiforsale.com-on hogyan működik a paypal-os fizetés? Írnak itt valami Gopay tunneles baromságot, ezt hogyan értsem? -
beg
veterán
válasz
hunterk43 #59217 üzenetére
Magánszemély vámkezelési nyilatkozata
Kitöltheted géppel, beikszeled az A pontot, meg hogy rendelt áru, aláírod, szig. számozol, bescanneled, elküldöd.
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
válasz
maj-viktor #59215 üzenetére
Köszönöm a segitséget, akkor ez igy reális, mivel nem fizettem TN számért
Paypalon kell nyitni dispute-ot? Eddig csak Ebayessel volt dolgom. Illetve ennek lehetősége mennyi időn belül avul el?
-
hunterk43
csendes tag
Ha vámolják a csomagom, akkor ezt kell kitöltenem, majd Bescannelni ugye ?
https://posta.hu/static/internet/download/Maganszemely_Vamkezelesi_nyilatkozata.docxIlletve tollal kell kitöltenem mindenhol vagy géppel kitöltöm tollal aláírom és scannelve küldöm ?
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #59147 üzenetére
Elküldtem nekik... direkt mobilos képet készítve (nem scannelve... pedig tudnék scan-elni, csak kérdés, hogy végig akarom futni azokat a köröket, ami a későbbiekbe a "kezdő újoncoknak kell" és scanner nem minden háztartásban taláható meg... de egy mobilos telefon igen... hogy "azzal is ellehet-e intézni"!? Vagy ragaszkodnak a scan / fax
küldéshez! Kiderül! Szerintem elfogadják...
-
maj-viktor
őstag
válasz
XP NINJA #59214 üzenetére
Rendszeresen rendelek banggood-ról.. .az a AO-s TN számod... nem nyomonkövethető... így az nem China-ból jön! Kaptam már meg így EU-s bang-es csomagot... csupán nem nyomonkövethető! És ahogy írtam, EU-ból 1-2hét... te ha jól értelmezem és a 2.hétbe vagy! Így okkal indíthatsz dispute-ot! Ha meg időközben megjön (ami sztem megfog pár napon belül, akkor zárod... ha nem, akkor refund-á eszkalálod)
-
XP NINJA
őstag
válasz
maj-viktor #59212 üzenetére
Az első képen látszik hogy UK raktár. A sportkameráról. Track szám alapján látszik hogy origin: china
-
Graphics
Jómunkásember
-
XP NINJA
őstag
Irtam a supportnak, hogy miért nem jött még meg a 10.-én feladott EU raktárból svéd postával (4-6 nap) rendelt Xiaomi kamerám. Ma jött a válasz, hogy még várjak 1-2 hetet, és tessék egy track szám. A számból annyit tudtam meg hogy in transit, illetve hogy kinából származik. Na ez azért gáz, mert direkt EU ból vettem hogy ne legyen ÁFA, és hamarabb ideérjen.
Mit tudok most csinálni?
Banggoodról van szó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest