Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Képzeljétek milyen gyors a pandawill. Percekkel azután,hogy visszakaptam a pénzem,már írtak is,hogy ha megérkezik a csomagom,akkor utasítsam vissza, vagy fizessem ki újra. Mennyire aranyosak,hogy amikor már az ő pénzük van benne,akkor azonnal jelentkeznek.Amikor te fizetsz és nincs raktáron a cucc,akkor te hetekig nem kapsz semmi email-t csak akkor tudod meg,hogy nincs,ha érdeklődsz.
-
hunaqua
addikt
...de 70 nap után!
Az első rendelésem Kínából évekkel ezelőtt egy telefon volt. Nem kérdeztem semmit,megrendeltem (én,tapasztalatlan).3 nap múlva kaptam egy értesítést,hogy bocsi,de nincs készlet,várjak 1 hetet.Mondtam,hogy OK! 1 hét múlva jött a következő üzenet,hogy megkapták a szállítmányt,és kárpótlásként DHL lesz a posta. Ezt lehet elvileg így is.
-
nyirog
tag
az attól függ, hogy éppen hol van a csomag. Szerintem ha Kínában van valamilyen postán akkor le tudja állítani. Ha már valamelyik reptéren van akkor bebukta
-
janek69
senior tag
WOW. Amint megírtam az előző postot jött a mail a paypal-tól,hogy a javamra döntöttek és 5 napon belül küldik vissza a manit,de az meg már itt van. Azonnal visszaadták. Remélem a kínai nem tudja megállítani a szállítást és megkapom a tabletet is,de az tuti,hogy várok kicsit mielőtt újra kifizetem nekik.
-
janek69
senior tag
Igen,még dec.28-án. és jan.8-tól claim-et. Most értékelnek és azok is kivárnak,mert elvileg 3-án feladták a 2012.11.16-án vett tabletem és elvileg jan.10-én elküldték m.o-ra,csak éppen nem érkezett meg. Lehet,hogy azóta kering a repülő és várják,hogy leszálljon.
Ma írtam a fórumukra,hogy esetleg nem akarnának valami megoldást ajánlani. pl. visszafizetni a pénzem...
Ja meg megkérdeztem,hogy nagyon türelmetlen vagyok,ha nem akarok 70 nap után többet várni? Online volt a nő aki válaszol,mindenkinek válaszoltak csak éppen nekem nem. Vajon miért? -
janek69
senior tag
Jubileum!!! 70 napja semmi és a pandawill nem kínál fel semmi megoldást.
Várjak még néhány napot. Ez ám a shopok netovábbja. -
LámaZ
addikt
válasz
Kukcaman #582 üzenetére
Az amerikai termékek biztos nem olcsóbbak, mint a kínaiak. Csak olyan high-tech cuccokat érdemes onnan rendelni, amelyeket az ázsiaiak nem tudnak legyártani. Mivel Észak-Amerika nem csatlakozott még az EU-hoz, a vámolás hasonló a Kínából érkező küldemények vámolásához.
---
Én egy elektromágneses tolatóradart rendeltem Kínából legutóbb, és íme az infók röviden:
Január 8-án fizettem
Küldemény felvéve / Item accepted 2013.01.10. 15:39:00
..................................
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure, Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs 2013.01.21 09:16
...és ma csöngetett kétszer a postás (mert az elsőt nem hallottam).
Ja, és Kínai Posta volt, nem más. RBxxxxxxxxCN -
Kukcaman
senior tag
Na, megrendeltem a tabletet a dhgate-n, SG postán, kíváncsi vagyok a gyorsaságra
Amcsi vagy kanadai oldalakról mennyire érdemes rendelni, mint olcsóság miatt?
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Ez az infóm van chinaposton keresztül:
ÁTUM INFORMÁCIÓK2013.01.13
Küldemény információ: Küldemény felvéve / Item accepted
10:35
2013.01.14
Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
22:20
2013.01.15
Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
22:22
2013.01.23
Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
09:20
2013.01.23
Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
09:28
2013.01.23
Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs
11:18
procedure
Megtáltosodott a kínai posta vagy csak szerencsém van?
(Lehet nem mindegy náluk, hogy nilyen útvonalon megy a csomag?) Mást is rendeltem ezen a napon, arról közel sincs ennyi hír... -
bazsy_
tag
válasz
Mulderpapa #570 üzenetére
Na ez durva, akkor az enyémet szerintem fel sem adták
, majd jól rájuk pirítok...
-
Gege94
tag
Mi lehet a problémám Tavaly december 27.én rendeltem a Tabom DX-ról és azóta sincs itt
Rendesek voltak és ültek a csomagon január 10-ig és csak utána január 14.én eresztették útnak. Azóta se jött meg, pedig szerintem illet volna. A tisztán látás kedvéért itt a kódom: RA407486526CN És igen kina post-os.
-
janek69
senior tag
Nos. Pandawill. 69. napja várom a tabletet és a posta semmit nem tud róla,hogy merre lehet. Amíg nem szopattak meg addig én is azt hidtem normális banda. Egyébként meg ha külön kell azért 2-3 dollárt fizetni,hogy más posta hozza,akkor menjenek a p....ba,mert úgy már nem a legolcsóbbak.Az ügyfélszolgálatuk kritikán aluli. Ha bajod van,küldd vissza saját pénzeden,utána szívóznak,hogy karc van rajta,meg volt akinek visszaküldték ugyanazzal a hibával. Ennyi. Szokták mondani,hogy amíg nincs baj,addig nincs baj,meg azt is,hogy kockázat nélkül nincs rizikó.
-
bazsy_
tag
válasz
Mulderpapa #567 üzenetére
Neked mikorra került be a rendszerbe a track szám a miután megkaptad ?
-
andris811
tag
Lehet sokaknak van gondjuk velük, de nekem a Pandawill-el semmi bajom nem volt!
Jan. 9-én adtam le a rendelést, ma pedig meghozta a postás a kis tabletet. -
Mulderpapa
aktív tag
Antelife-ot ajánlom mindenkinek. Jó áraik vannak és gyorsan szállítanak.
2013.01.13 - Leadtam a rendelést
2013.01.16 - Célországba elküldve
2013.01.20 - Célországba megérkezett
2013.01.20 - Küldemény vám elé állítva
2013.01.21 - Bejövő küldemény vámkezelve
2013.01.23 - Kézbesítés regisztrálvaA Singpost még soha nem volt ennyire gyors. Gyakorlatilag 4 nap alatt beérkezett az országba.
-
janek69
senior tag
Nem kell aggódnod. Ilyenkor nem lehet azt sem tudni,hogy vajon nem vittel el a postára,vagy ugyan elvittel azonnal és ott kapta a tracking numbert,csak még csücsül a raktárban a csomag és várja,hogy felvegyék a szállítandók közé. Gondolom kínában nem akkora a postai forgalom mint itt nálunk.
-
Xabi78
aktív tag
Nekem hasonló körülmények között (pénteki rendelés, szombati tracking number után szerdán látta a singpost, csütrötökön már úton volt, szombaton beérkezett éjszaka, kedden délben vámolták. Ma meg várom.
Szerintem ne aggódj, pár napon belül megjelenik a rendszerben. Paypallal fizettél (?), van 45 napod
X.
-
bazsy_
tag
Hello!
Múlt héten rendeltem tmallbox-tól, szombaton kaptam tracking numbert (singapore post) még nem él a track , elvileg 3 nap eltelt , szerintetek mikor kezdjek el aggódni amiatt , hogy esetleg fel sem adták a csomagot és egy kamu track számot kaptam?
-
nyirog
tag
így van, nem bontják fel, ez azt jelenti, hogy az ügyet a kínai posta elkezdte intézni. Ha minden jól megy, a következő státusz a "dispatching" lesz, nálam legalábbis így szokott lenni
-
matyoxd
csendes tag
Most a "location" megváltozott 10010200-ra, tehát ez Peking lenne? Illetve a "status" most "opening" lett. Ugye ez nem azt jelenti, hogy felbontják a csomagomat?
-
gya82
csendes tag
Hátha valakit érdekel, ezért leírom az én esetem.
Minidealtől Jiayu G3
Jan. 12 (szombat) Rendelés, még aznap paypal fizetés
Jan. 13 (Vasárnap) PayPal megküldi a tracking numbert.
Jan. 15 (Kedd) Feladják és megjelenik a singpost oldalán
Jan. 16 (Szerda) Megjelenik a posta oldalán is
Jan. 18 (Péntek) Célországba megérkezett, vám elé állítva, vámkezelve
Jan. 21 (Hétfő) Posta kézbesítette. -
matyoxd
csendes tag
Üdv! A China Post tracking oldalán a location alatt van egy szám. Ebből hogyan állapíthatom meg a pontos földrajzi helyet? Pl: Location 51003100.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest