Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100258) z123456z


z123456z
őstag

Sziasztok. Várok egy aliexpresses csomagot, de nagyon furcsa a követés. Van még ideje, de furcsa.

17track szerint már a Magyar postánál van, ráadásul 5-6 napja, de Posta nyomkövető nem tud róla. Alis követő szerint már egyszer megérkezett Belgiumba ( GMT+1), aztán már a környéken is járt ( GMT 0 ) és átesett valami procedúrán, majd a következő bejegyzések már jó távolról írnak ( GMT+8).
Kezdjek aggódni, vagy csak valami trükközés?
Az még a dologhoz tartozik, hogy eddig egy hosszú, csupa számból álló követési szám volt megadva, amit egyetlen követő sem ismert, és ma tűnt fel, hogy kapott egy normális számot.

A posta pedig:
" A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot."

Köszi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.