Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Shin Chen #637 üzenetére
Hát én ilyennel még személy szerint nem találkoztam, pedig már a 3. munkahelyem. Ugyannyit keresek, mint egy német, hasonló tapasztalattal / munkakörben. 3 év alatt ha 10x voltam benn többet az irodában, mint 8,5 óra. Normális cégnél nem történhetnek meg ilyenek. Nem szabad hosszú távon csak azért elvállalni valamit, mert "többet fizet", ha közben kicsinálnak. Sok a lehetőség, tovább kell lépni ilyenkor, és kész.
A német nyelvhez való hozzáállásban láttam kisebb eltéréseket. Azon a helyen, ahol kb 90% német dolgozott, senki nem gesztikulált jobban, csak mert külföldi nevűv emberrel beszélt. A mostani helyemen, kb 50% a külföldi / 1. generáció bevándorló, itt inkább a hochdeutschot nyomatják, és elmondják még egyszer, ha látják valakin, hogy nem érti. Persze emellé az kell, hogy lássák rajtad, hogy megoldod a rád bízott feladatokat.
De ezzel a nyelv témával amúgy úgy vagyok, hogy én jöttem ide, nekem kell alkalmazkodnom. Fejleszteni kell a németet folyamatosan. A normálisabb németek partnerek ebben. Gyökerek meg minden hol vannak, azokkal nem kell különösebben foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest