Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
a 45ös hozzászólásban ott a link ahonnal elérhető.
Egyébként a parázs vitát megelőzendő direkt kiírtam hogy ez a besorolás az én személyes véleményem, és hogy valószinüleg sokan nem értenek vele egyet, és hogy ne itt vitassuk meg...
Úgyhogy nem kezdek bele a divat rock mint fogalom kivesézésébe. -
GombócArtúr
senior tag
Húú ez a koncertfelvétel 45perces, vajjon valójában sem volt benne megszakítás, mert akkor nem semmi amit produkáltak...
de ha igen, akkoris jól nyomják. -
GombócArtúr
senior tag
Nekem erről az jut eszembe hogy nem lehet hogy azért keletkezett péel krisna-rock hogy ezzel az ilyen zenét kedvelőkkel is megkedveltessék magukat?
Ráczlölke: a rockzenének jónéhány fajtája van, és szerintem elég jól meg lehet őket külömböztetni egymástól
Klasszikus rock: mint a nagy öregek, led zeppelin, guns n' roses...
Gothic rock: ez egy erőltetett bekategorizálás, úgyhogy nem is írok példát
Pánk rock: igénytelen szövegek, és zene pl: rózsaszin pitbull, Alvin és a mókusok, Junkies, hétköznaPI CSAlódások
Divat rock: nu-metal, meg ilyen elnevezést is szoktak adni nekik: (de péel: Robbie Williamst is rockernek írták az újságok...
) jellemzőjük hogy minden rádió ezt játsza, minden 14 éves aki ismer két The Rasmus számot a tévéből, már elmond(hat)ja magáról hogy rocker. pl: Evanescence, Good Charlotte, Hooligans (sajnos a Tankcsapda is újabban ezt a kategóriát képviseli)
Alter rock: változó tempójú számok, a dalszövegek sokszor kacifántosak, sokadik hallásra is értelmetlennek, összefüggéstelennek hatnak, megfejteni egy-egy dal értelmét nagy sikerélménnyel jár: Hiperkarma, Kispál és a Borz, Eleven Hold
Industrial rock / ipari rock: gépies/ katonás, militarista hangzás. Ebben a kategóriában csak a Rammsteint tudom felhozni példának
és mint látjuk a vallásos rock: szerintem nem kell elgondolkodni a ''dalszövegen'' és akkor nem rossz.
biztosan kihagytam néhány alstílust, és valószinüleg néhány embert sért az én beskatulyázásom. Ez egy magánvélemény, ne itt vitassuk meg! köszi! -
GombócArtúr
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Regisztráltam a mantra.hu-n és a hozzászólások gyakoriságához képest nagyon gyorsan válaszoltak.
ím!
''Üdv Butcher! Ez a Gouranga Band volt, a buli hanganyagát itt találod meg: http://www.haribol.hu/modules.php?name=download&op=alkat&kat=Zene és itt keresd a Gouranga Band: Sziget 2004 linket.''
Megyek is megnézni...
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Hálló! Tavaly a Szigeten a krisna sátorból remek rockzene szólt esténként, azóta többször próbáltam rálelni ennek a digitális verziójára (ha létezik ilyen persze), de idáig nem jutottam semmire... valakitől hallottam hogy a Mantra az előadója, de ilyen együttesnév alatt kizárólag meditatív zenéket találtam. Esetleg valaki tudja hogy merre tovább?
a helyszín:
Bővebben: link
a dalszöveg:
és egy kis ízelítő (gyenge, digitgéppel):
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha igen, akkoris jól nyomják.