Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Steady74 #6787 üzenetére
Nekem nehéz elképzelni, hogy nem human error van a háttérben. Megesik, aki dolgozik hibázik.
Ha tippelnem kéne: Olajcserénél 4.000kmel korábban nem húzták meg előírtnak megfelelően esetleg elfelejtették a roppanó alátétet. 4.000km alatt szép lassan lelazult, nem volt olajcsepegés vagy nem vetted észre csak amikor kiesett. De végeredményében neked tök mindegy mi volt.
Én magamnak csinálom, nincs nyomatékkulcsom és relatív gyengén húzom meg és néha elfelejtetek roppanó alátétet rakni... és volt egyszer olyan, hogy csöpögött. Teremgarázsban ott volt pár csepp nézem wtf, köv reggel megnéztem megint pár csepp. Erősen lelazult 500km alatt, 2+ teljes fordulat kellett neki. Azóta extran figyelek, roppanó alátét és nézem teremgarázsba.
Ja ha kérdezik ellenőrizni szoktad e az olajszintet vadul bologass. Nem tudom tied melyik de gépkönyvbe lehet ott van, hogy 500kmenként ellenőrizd. Ami elég abszurd az átlag 99%tól de ha motorhiba van simán lehet, hogy midenbe is bele fognak kötni. + ha nem ismerik el, nem írják le, kekeckednek az ügyvéd nem hülyeség.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest