Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
kisza25 #1714 üzenetére
Lényegében igazad van, persze attól is függ, mik a többlet költségvonzatok - van-e téli gumi szett, milyen idősek a meglévő gumik, km-től függően milyen szerviz következik, annak milyen költsége van, etc.
Aztán persze igaz, lehet hogy a frissített, újabb technológiával lehet hogy jobban jár hosszútávon az ember.
Meg vagyok igazából lőve ezzel a 4MFt-s kategóriával, nagyon sok a lehetőség, és annál könnyebb csalánba nyúlni.Peugeot, Citröen nálam alapból kilőve. 7 betűs, franciát nem - kivéve Renault, mert most az van
TSi motoros, VW konszernest nem szeretnék, nem vonz sem a formavilága, sem a TSi-kről hallott legendák (persze, a mostani dCi Megane-om sem jobb hírű
)
Viszont Toyota Prius/Prius+ is elérhető már jópár darab ebben az ársávban, jó felszereltséggel és relatíve értelmes futásteljesítményekkel, bár azok amik elérhetők azok is már ~8 évesek. Nem kort és km-t veszünk tudom, de a mostani autómat is 9 évesen vettem, és utána kezdődött is a szervíztánc...
Korábban nem voltam meggyőződve róla, de egyre inkább hajlok afelé, hogy családtervezés szempontból talán jobb választás (kövi 5 évben fix családalapítási-gyarapítási projekt) egy SUV-szerű, amibe könnyebb (mert nem lefele pakolsz mondjuk) gyerekülést, babakocsit, csomagokat, gyerekeket bepakolni, közben kezdtem el a Kia-Hyundai csoport felé szaglászni, majdnem Ceed lett belőle, nagyon szépek és szimpatikusak, viszont méretében nem előrelépés a II-es Megane után, átnéztem, hogy Ceed-ből, i30-ból a jobban felszerelt, jobb korú példányok is kb. ebbe az ársávba esnek, de akkor meg már vannak ugyanolyan méretű, emelt autók, és kezdtem nézegetni a Sportage-ix35 vonalat.
And here we are now
Új hozzászólás Aktív témák
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest