Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamita
újonc
Sziasztok! Kb 3 hete járok korcsolyázni alkalomszerűen. Nagyon megkedveltem, annyira, hogy már a saját korcsolya vásárlásán töröm a fejem. Előre haladni, kanyarodni, (esni, haha) már tudok. Milyen korcsolya cipőt vegyek? Mindenképp fűzőset szeretnék. A műkorcsolya cipővel tényleg hatalmasakat lehet esni, vagy ez csak amolyan "rémisztgetés"? Más technikával kell benne előre haladni, mint a sima jégkorival? Nagyon szeretem a műkorcsolyát nézni, de mivel még csak most vágtam neki, jódarabig nem fogok trükköket csinálni, egyébként sem szeretném profi szinten tanulni, hiszen 27 éves vagyok, már lemaradtam róla. Persze jól esne egy-két egyszerűbb, de vagányul kinéző trükköt megtanulni. Szeretnék fogózni, játszani a korival, gyorsan haladni is és rendszeresen kijárni akár fedett pályára is meleg évszakban. Hockezni semmiképp sem (lány vagyok).
Nem baj, ha drága a korcsolya, de vagyonokba se kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest