- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamita
újonc
Sziasztok! Kb 3 hete járok korcsolyázni alkalomszerűen. Nagyon megkedveltem, annyira, hogy már a saját korcsolya vásárlásán töröm a fejem. Előre haladni, kanyarodni, (esni, haha) már tudok. Milyen korcsolya cipőt vegyek? Mindenképp fűzőset szeretnék. A műkorcsolya cipővel tényleg hatalmasakat lehet esni, vagy ez csak amolyan "rémisztgetés"? Más technikával kell benne előre haladni, mint a sima jégkorival? Nagyon szeretem a műkorcsolyát nézni, de mivel még csak most vágtam neki, jódarabig nem fogok trükköket csinálni, egyébként sem szeretném profi szinten tanulni, hiszen 27 éves vagyok, már lemaradtam róla. Persze jól esne egy-két egyszerűbb, de vagányul kinéző trükköt megtanulni. Szeretnék fogózni, játszani a korival, gyorsan haladni is és rendszeresen kijárni akár fedett pályára is meleg évszakban. Hockezni semmiképp sem (lány vagyok).
Nem baj, ha drága a korcsolya, de vagyonokba se kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest