Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamita
újonc
Sziasztok! Kb 3 hete járok korcsolyázni alkalomszerűen. Nagyon megkedveltem, annyira, hogy már a saját korcsolya vásárlásán töröm a fejem. Előre haladni, kanyarodni, (esni, haha) már tudok. Milyen korcsolya cipőt vegyek? Mindenképp fűzőset szeretnék. A műkorcsolya cipővel tényleg hatalmasakat lehet esni, vagy ez csak amolyan "rémisztgetés"? Más technikával kell benne előre haladni, mint a sima jégkorival? Nagyon szeretem a műkorcsolyát nézni, de mivel még csak most vágtam neki, jódarabig nem fogok trükköket csinálni, egyébként sem szeretném profi szinten tanulni, hiszen 27 éves vagyok, már lemaradtam róla. Persze jól esne egy-két egyszerűbb, de vagányul kinéző trükköt megtanulni. Szeretnék fogózni, játszani a korival, gyorsan haladni is és rendszeresen kijárni akár fedett pályára is meleg évszakban. Hockezni semmiképp sem (lány vagyok).
Nem baj, ha drága a korcsolya, de vagyonokba se kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest