Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamita
újonc
Szia! udom mi a különbség műkorcsolya, és hoki korcsolya között. De még csak sima kölcsönzős csatos műanyag gagyi kori volt a lábamon. Nézegettem a korcsolyákat de olyan "semlegesek" és nőiesek, csak műkoriból vannak. Nem tudom, hogy tapasztalat szintjén milyen a hokival és milyen a műkorival menni, azért is aggódom, mert a műkorin van fék, igaz, azt meg lehet mívelni utólag.
A technikai különbség milyen? Érzésben miben más? Műkorcsolyával is tudok gyorsan haladni, fordulni?Ha egyszer eszembe jut, hogy ugratni kéne, hoki korival lehet? -
Jamita
újonc
Sziasztok! Kb 3 hete járok korcsolyázni alkalomszerűen. Nagyon megkedveltem, annyira, hogy már a saját korcsolya vásárlásán töröm a fejem. Előre haladni, kanyarodni, (esni, haha) már tudok. Milyen korcsolya cipőt vegyek? Mindenképp fűzőset szeretnék. A műkorcsolya cipővel tényleg hatalmasakat lehet esni, vagy ez csak amolyan "rémisztgetés"? Más technikával kell benne előre haladni, mint a sima jégkorival? Nagyon szeretem a műkorcsolyát nézni, de mivel még csak most vágtam neki, jódarabig nem fogok trükköket csinálni, egyébként sem szeretném profi szinten tanulni, hiszen 27 éves vagyok, már lemaradtam róla. Persze jól esne egy-két egyszerűbb, de vagányul kinéző trükköt megtanulni. Szeretnék fogózni, játszani a korival, gyorsan haladni is és rendszeresen kijárni akár fedett pályára is meleg évszakban. Hockezni semmiképp sem (lány vagyok).
Nem baj, ha drága a korcsolya, de vagyonokba se kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest