- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Jégkorit akarok venni mostanában, de nem tudom, hogy mire kell figyelni, és hogy milyet vegyek. Egyelőre csak korizgatni kéne, aztán majd meglátom, hogy közelebb kerülök-e a jéghokihoz. Régebben - kb. 6 éve volt rajtam utójára görkori, jégkori meg kb 10 éve. Annak idején tudtam vele menni, de ilyenekkel nem foglalkoztam, hogy hátramenet, meg hasonlók. Hát most ezt be szeretném pótolni.
Bauereket nézegetem, de van egy hatalmas hátrányom, nem Bp - n lakom, így elég kevés hely van, ahol meg is tudnám nézni, hogy melyik milyen. Esetleg Debrecenben tudok majd egy kicsit utána járni, bár ott sem tudom, hogy mennyi olyan bolt van, ahol jégkorit lehet kapni.
[link] - Innen nézegettem. Kinek melyikel milyen tapasztalata van. Ja igen, a legfontosabb. 20 alatt szeretnék
Olyan 15 körül úgy látom, hogy már lehet kapni. Szóval mondom, nem ilyen nagy pro felhasználó vagyok, éppen elsiklok szerintem még a jégen, bár rég volt már az
, de egy jó kezdő kori kéne, amelyik haladónak sem utolsó, sőt...
Gondolom nem a 60 - as kategóriát kell megcélozni egy ilyen korival, vagyis remélem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Olyan 15 körül úgy látom, hogy már lehet kapni. Szóval mondom, nem ilyen nagy pro felhasználó vagyok, éppen elsiklok szerintem még a jégen, bár rég volt már az