Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hja, hogy ez egy opció, hogy szótáras ebook..? mondjuk logikus, gondolhattam volna rá, jó reggelt magamnak... Adtál egy ötletet.
Nyelvtudásom egészséges 3.6 (nem jó, nem tragikus), szakmai anyagot csak angolul olvasok, tanulok, de szórakoztató irodalomnak, nem nagyon álltam eddig neki. Gyerekkoromban a Gyűrűk urának csak.. hát az nem volt egy túl sikeres ötlet
.Valamelyik évben gondoltam rá, hogy így vénülő fejjel, azért csak kéne eme képességeimen is fejleszteni, úgyhogy egyik külföldi utam során, kiszemeltem egy jó egyszerűnek gondolt könyvet:
The Disaster ArtistMivel a világ egyik ("leg")rosszabb filmjéről szól, ráadásul az egyik (általam nem túl műveltnek gondolt) mellék/főszereplő írta, gondoltam ez egy egyszerű bevezetés lesz az angol nyelvű könyvolvasás kalandjaiba.
Hát, nagyon lenéztem Greg Stesterot. A színészi képességei ellenére, ez a könyv alaposan meg van írva. Irtózatosan jó a stílusa, de bakker, számomra olyan volt, mintha minden mondatát átkergette volna a word szinonima szótárán. Szerintem, ameddig eljutottam benne, a leírtak 60%-ának a jelentését csak a szövegkörnyezetből és a filmes háttértudásom miatt raktam csak össze. Vagy csak rosszabb az angolom, mint gondoltam volna.Nem vagyok ebook-os, de lehet egy újabb (könnyebb célpontú) próbát még teszek ezzel az angol tervvel, így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.