Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szg88
őstag
válasz Mr. Erikszon #1449 üzenetére
Bármit, mindent Nekem ez a kedvencem, de én mindent szeretek tőle
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz Mr. Erikszon #1393 üzenetére
A gyertyák csonkig égnek-et elolvastam félig. Régies stílusú. Aki szereti az olyasmit annak tetszhet.
-
szg88
őstag
válasz Mr. Erikszon #1357 üzenetére
Nagyon dicsérik ezreket az ötven árnyalatos könyveket, bár állítólag elég szexuális. Fiatalnak még nem annyira ajánlott.
-
szg88
őstag
válasz szőröscica #1346 üzenetére
1000 éve olvastam a Wilbur Smith: Kiálts rá az ördögre című könyvét, de asszem nem volt rossz. Sztem ha kedveled ezeket a stílusú könyveket, akkor bármelyik jó lehet.
-
szg88
őstag
válasz leslieke #1246 üzenetére
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, de azt hiszem L.L.L. könyv volt az is ami még régen olvastam. Az is lehet, hogy két külön könyv. Esetleg hátha rémlik neked, és tudod a címüket. Az egyik hasonló volt, mint a Holdanyó fényes arca, csak sátánista csoport volt az őserdőben, és megmutatták neki a szertartásukat meg ilyesmi. 100 napos tojást evett meg mit tudom én még mit. A másikban meg valami cég egy törzstől akarta meg kapni valami természetes tartósítószer receptjét, és azokat gyilkolta valaki. Ha jól emlékszem álmukban fojtotta meg az embereket. Asszem valami fém bigyókat is rakott a nyakára Lacika, hogy ne tudja őt megfojtani. Hát nem tom ebből beugrik e valami?
-
szg88
őstag
Megvan valakinek az Agave kiadótól Philip K. Dick. Istenek inváziója című könyve? (nem az Isteni inváziók)
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz leslieke #1047 üzenetére
A apokalipszises könyveket szeressem, ha meg lesz a könyvtárban majd elolvasom.
Én most P.K. Dick: Lenn a sivár földön. című novella válogatás könyvét olvasom. Merem ajánlani azoknak akik szeretik az ilyen szokatlan fantasztikus könyveket. Benne van az a novella is amiből a felejtés bére című film készült. Már ha ez számít valakinek.
-
szg88
őstag
válasz Coccolino_O #1026 üzenetére
Akkor nem tévedtem
-
szg88
őstag
A szép új világnak, mintha már folytatása is lenne.
-
szg88
őstag
válasz Coccolino_O #980 üzenetére
Nem játszottam velük, majd lehet, hogy elolvasom őket. A 3 Merle amit írtál nagyon jó, nem is tudnám kiemelni melyik a legjobb. Talán a Védett férfiak, meg a Mesterségem a halál. A Két nap az élet kicsit másabb. Igazából a Francia história sorozat kivételével minden könyve nagyon jó volt eddig (már amit olvastam) A sorozatra nem bírtam rávenni magam, bár attól még lehet jó.
B.Ú.É.K.
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz Coccolino_O #970 üzenetére
Én ebből csak vagy négyet olvastam. A Malevil jó volt? (hüly@ kérdés hiszen Merle írta) És az Assassin's Creed?
-
szg88
őstag
válasz Coccolino_O #940 üzenetére
Nem baxxa a szemed?
-
szg88
őstag
válasz callmeakos #880 üzenetére
#697-es komment, és onnan előre még pár.
-
szg88
őstag
Régebben olvastam Leslie L. Lawrence-t. Jó kis könnyed olvasmányok voltak (az 1. szám 1. személyben írt kutatós nyomozósokra gondolok) Egy ideje nem olvastam. Főleg az újabbakat. Most a Teaültetvény-t olvasom, de ez teljesen más lett, mint a régebbiek. Olyan humortalan, lapos lett sztem.
-
-
szg88
őstag
Kurt Vonnegut: A bajnokok reggelije. Nagyon fáradt könyv, nem gondoltam volna.
-
szg88
őstag
válasz leslieke #555 üzenetére
Mi fax, ennyire trendi akar lenni? Vagy a régi stílusú könyveit már nem keresik annyira?
Mellesleg elolvastam a Stalker- Piknik az árokparton c. könyvet (jó gyorsan )
Valaki kérdezett itt róla. Nem rossz, bár annyira nem is jó. Egyszer el lehet olvasni sztem, bár a vége felé erősen átmegy filozofálásba. -
szg88
őstag
Sose jutok az olvasáshoz, elveszi az időmet az a h*lye rajz
-
szg88
őstag
Valami tapasztalat: Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Piknik az árokparton - Stalker c. könyvével kapcsolatban?
-
szg88
őstag
válasz leslieke #470 üzenetére
Nekem tetszett, nyilván nem egy Gyűrük ura, de azért még jó. De ízlések és pofonok.
-
szg88
őstag
válasz dellfanboy #467 üzenetére
Neken nagyon bejött Robin Hobb Látnok ciklus sorozatából amit olvastam anno. Most akarom majd én is elolvasni, 5 részes (keménybe 4)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest