Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Eddig Soflens 59 és Topvue Monthly Plus lencsét használtam. Túlhordás esetén volt, hogy jelentkezett kötőhártya vagy szaruhártya gyulladás.
Kiterjesztett viseletre van szükségem munka miatt(24 óra) ezért rendeltem egy Purevision kontaktlencsét. Első nap minden jó volt, de második naptól mikor már a dm-es Visiomax folyadékba volt a lencse betétel előtt, elkezdett váladékozni a szemem, és most tartok ott hogy 5 napot használtam napi kb 12 órát, de már eléggé be van gyulladva a szemem akkor is amikor nincs bent a lencse, vörös, égő érzést érzek. Hamarosan 24/48 munkarendben fogok dolgozni, ezért szükséges a kiterjesztett viselet. Mit tudok csinálni? Sajnos utólag olvastam, hogy Purevision lencsénél szokott ilyen gond lenni, ha nem megfelelő a folyadék. Lehet a DM-es folyadék az oka? Eddig nem volt gondom ezzel a folyadékkal, de az előző lencsék nem Szilikon hidrogél lencsék voltak.
Opti-Free Express folyadék értékelésnél olvastam, hogy Purevision lencséknél szokott ilyen gond lenni, és ez a folyadék a leg megfelelőbb hozzá. Ha veszek egy ilyet, rendbe jön a szemem ? Jó lenne ha nem kellene kidobnom a lencséket, de 3 hónap múlva, valószínűleg valamilyen másik gyártó kiterjesztett lencséjét veszem...Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest