Új hozzászólás Aktív témák

• KRoli92

tag

Sziasztok!
    Gyors segítségre lenne szükségem. Eddig Soflens 59 és Topvue Monthly Plus lencsét használtam. Túlhordás esetén volt, hogy jelentkezett kötőhártya vagy szaruhártya gyulladás.
    Kiterjesztett viseletre van szükségem munka miatt(24 óra) ezért rendeltem egy Purevision kontaktlencsét. Első nap minden jó volt, de második naptól mikor már a dm-es Visiomax folyadékba volt a lencse betétel előtt, elkezdett váladékozni a szemem, és most tartok ott hogy 5 napot használtam napi kb 12 órát, de már eléggé be van gyulladva a szemem akkor is amikor nincs bent a lencse, vörös, égő érzést érzek. Hamarosan 24/48 munkarendben fogok dolgozni, ezért szükséges a kiterjesztett viselet. Mit tudok csinálni? Sajnos utólag olvastam, hogy Purevision lencsénél szokott ilyen gond lenni, ha nem megfelelő a folyadék. Lehet a DM-es folyadék az oka? Eddig nem volt gondom ezzel a folyadékkal, de az előző lencsék nem Szilikon hidrogél lencsék voltak.
    Opti-Free Express folyadék értékelésnél olvastam, hogy Purevision lencséknél szokott ilyen gond lenni, és ez a folyadék a leg megfelelőbb hozzá. Ha veszek egy ilyet, rendbe jön a szemem ? Jó lenne ha nem kellene kidobnom a lencséket, de 3 hónap múlva, valószínűleg valamilyen másik gyártó kiterjesztett lencséjét veszem...

Köszönöm a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák